Personlig skyddsutrustning för militärväsen

Personlig skyddsutrustning för militär

Ni skyddar oss. Vi skyddar er.

Legendarisk kvalitet, beprövad hållbarhet

3M är ledande inom avancerade hörsel-, andnings- och ögonskydd, kommunikationsheadset och övrig taktisk säkerhetsutrustning och personlig skyddsutrustning. Varje produkt är utformad för att fungera under tuffa förhållande och utvecklas kontinuerligt med nya innovationer. Vi tillhandahåller komfort under långa användningsperioder och beprövad, uppdragskritisk tillförlitlighet.


Videoklipp


Personlig skyddsutrustning för militär

 • militärheadset.png

  Kommunikationsheadset

  I militär verksamhet gäller det att hålla alla sinnen skärpta för att kunna genomföra lyckade operationer. Hörseln är lika viktig som synen, både i mörker och i dagsljus. Du måste kunna höra inkommande radiosignaler utan risk för att avslöja din position. En knakande kvist eller ett viskat meddelande måste kunna höras och lokaliseras. Radiokommunikation måste alltid vara möjlig, även i öronbedövande stridssituationer.
  I dessa lägen är hörselförmågan av yttersta vikt. 3M™ PELTOR™ Kommunikation underlättar din förmåga att höra i militära situationer.

  Se headset för militär


 • Hörselskydd med kommunikation In-Ear

  Hörselskydd med kommunikation In-Ear

  3M™ PELTOR Tactical Hörselproppar ger hörselskydd och förbättrar situationsmedvetenheten och kommunikationen. De små, lättviktiga och uppladdningsbara taktiska hörselpropparna är utformade för taktisk verksamhet samt teknik och underhåll.

  Se In-Earlösningar för militär


 • Ögonskydd

  Ögonskydd

  Utöver hörselskydd och säkerställd möjlighet att kommunicera så erbjuder 3M också ögonskydd med avancerad optisk teknik.

  Det förstklassiga sortimentet av glasögon har högsta optiska klass. Det breda sortimentet av ögonskydd omfattar tåliga Anti-Scratch- och praktiska Anti-Fog-beläggningar. De flesta skyddsglasögon från 3M skyddar mot UV-strålning och är EN166:2001-godkända och CE-märkta. Ögonskydd som är specialtillverkade för militär- och polisväsen testas enligt metoden STANAG 2920 (utgåva 2) för slag med hög energi. (Ej listat eller certifierat av QPL/QML)

  Se ögonskydd för militär


 • Hörselskydd

  Hörselskydd

  3M har ett brett utbud av innovativa hörselskydd, vilket gör det lätt att välja rätt lösning. Våra hörselproppar och hörselkåpor finns i många olika modeller och storlekar för att passa olika typer av användning. De innovativa produkterna är utformade för bekväm, långvarig användning och kan hjälpa dig att uppfylla kraven i ditt hörselskyddsprogram.

  Se hörselskydd för militär


 • Fordonsintercom

  PTT-adaptrar (Push-to-Talk)

  Robusta, vattentåliga adaptrar med inbyggd PTT-knapp för anslutning av 3M™ PELTOR™ Headset till kommunikationsradio och mobiltelefon.
  För miljöer med explosionsrisk har vi ATEX-godkända EX-adaptrar.

  Se adaptrar för militär


Personlig skyddsutrustning