1. 3M™ Scott™ M98 Skyddsmask för Blåljussektorn
3M Säkerhet
3M Scott M98 Skyddsmask

3M™ Scott™ M98 Skyddsmask

Skyddsmasken för all Blåljuspersonal.

Kontakta 3M:s produktexpert

Viktigt att veta


Ersättning för M90 Skyddsmask

3M Scott M98 Skyddsmask kan med fördel ersätta den gamla M90-masken, som inte längre är godkänd i Sverige. M98 har den nödvändiga CE-certifieringen, en uppdaterad och modern design och är dessutom CBRN-testad . M98 är det optimala valet nu och i framtiden för alla som arbetar inom räddningstjänst, ambulans, polis och kustbevakning (den s.k Blåljussektorn).


Allt du behöver veta om M98 skyddsmask

 • Produktbroschyr för 3M Scott M98 skyddsmask
  Produkten i korthet

  M98 har en unik tätning vilken följer ansiktets konturer för optimal passform och därmed säkert skydd. M98 har ett talmembran för tydlig kommunikation mellan kollegor och en dryckesport för intag av vätska. Stort visir ger mycket bra siktyta.

 • Produktbroschyr för 3M Scott M98 skyddsmask
  Användningsområden och certifiering

  M98 är speciellt framtagen för personal inom polis, ambulans, räddningstjänst, kustbevakning, tull m.fl. M98 garanterar en hög skyddsfaktor och prestanda samt en bekvämlighet för att fungera optimalt under länga insatser. CE-godkänd och CBRN-testad.


Direktkontakt med produktexpert
 • Tack för din förfrågan till 3M. Informationen du lämnar på denna blankett kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon av en 3M-representant eller av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.


  Alla fält är obligatoriska om de inte anges vara valfria.

 •  
 • Genom att markera rutan ger jag mitt samtycke till att ta emot nyhetsbrev, reklam, undersökningar och information om kampanjer och erbjudanden från 3M Svenska AB och företagen i 3M-koncernen via e-post (som beskrivs här). Jag bekräftar härmed att mina personuppgifter behandlas av 3M Svenska AB och företagen i 3M-koncernen i enlighet med 3M:s sekretesspolicy, och att mina personuppgifter kan komma att överföras till, lagras och/eller behandlas av 3M och externa samarbetspartner på uppdrag av oss, i länder utanför EU, men alltid strikt konfidentiellt och med hög säkerhet.
 • Skicka Skicka

Tack

Ditt formulär har skickats!

Vi ber om ursäkt…

Ett fel har inträffat under överföringen. Var snäll och försök igen lite senare…