Behåll kontakten med dina barn

Behåll kontakten med dina barn med Post-it® Notes

Förlita dig på Post-it®-produkter för att vara närvarande i ditt barns vardag – före, under eller efter skolan.


 • 1. LUNCHLAPPAR

  Lämna en lapp i matlådan eller ryggsäcken när ditt barn tar med sig lunch till skolan. Eller rita en rolig bild.

 • 2. INBJUDAN TILL LEK

  Många barn går direkt till sin iPad eller dator så fort de kommer hem. Lämna en Post-it® Note på surfplattans lock eller på tangentbordet för att utmana dem i ett on-line spel när du har en stund över och kan ta en paus från jobbet.

 • 3. SKATTJAKT

  Om dina barn kommer hem från skolan innan du kommer hem från jobbet, kan du lämna ett spår av ledtrådar på Post-it® Notes som leder dem till ett speciellt mellanmål. Eller till en samling med lappar som beskriver vad du älskar hos dem.

 • 4. KLASSISKA BERÄTTELSER

  Om ditt barn läser en klassisk berättelse som du läste som barn, kan du lämna en Post-it® Note för att märka upp ditt favoritställe och förklara för dem varför det är din favorit. Det visar att ni har något gemensamt, samtidigt som det också förstärker värdet och vikten av att läsa.

 • 5. MORGONHÄLSNINGAR

  Lämna en Post-it® Note på frukostbordet eller dörren om du går till jobbet innan barnen går till skolan, så att de vet att du tänker på dem.

  En Post-it® Note på frukostbordet

 • 6. FJÄRRPÅMINNELSER

  Är dina skoluppgifter klara? Är ditt rum städat? Sätt en Post-it® Note på fjärrkontrollen som en påminnelse om att utföra skoluppgifter innan tv-tittande.

  En Post-it® Note på fjärrkontrollen

 • 7. PÅ RATTEN

  För tonåringar kan Post-it® Super Sticky Notes bidra till att främja ansvarsfulla val. Lämna en lapp på ratten – ”Ta det lugnt ikväll”. Eller ”Ring om du behöver hämtas”.

 • 8. MAPP-LAPPAR

  Många lärare låter eleverna ha en särskild mapp i sina väskor för snabba uppgifter eller meddelanden mellan hemmet och skolan. Ditt barn ser denna mapp varje dag. Lämna en uppmuntrande eller lyckönskande Post-it® Note strax före ett stort prov eller en aktivitet.

 • 9. DAGS ATT GÅ UT

  ”Din cykel känner sig ensam.” Eller: ”Det är en vacker dag för att gå ut med hunden.” Lämna en Post-it® Note nära tv:n eller spelkonsollen som föreslår för ditt barn att leka utomhus.

  Har du använt Post-it®-produkter för att kommunicera med din familj på ett intressant sätt? Dela det som fungerade för dig på Post-it® Brand Facebook sida.Vill du ha fler tips och idéer?

Håll mig uppdaterad om Post-it® Brand -erbjudanden och mycket annat!


Följ Post-it® Brand:
3M, Post-it® och färgen Canary Yellow™ är varumärken som tillhör 3M.
Ändra ort
Sverige - svenska