1. Post-it® Brand – produkter, Inspiration, erbjudanden
 2. Inspiration
 3. Använd visuella listor för perfekt produktivitet
Använd visuella listor för perfekt produktivitet

Få mer gjort med visuella påminnelser

Hantera helheten med visuella påminnelser • Om du är visuellt orienterad kan nedskrivna uppgiftslistor kännas som att tvinga in en fyrkantig bild i en rund ram. Slåss inte mot dina instinkter — anpassa istället dina listor till ett system som funkar för just dig.

  För den som tänker visuellt innebär att se inte bara att tro. Det innebär att lära sig, att analysera, att lösa problem och mycket mer. Istället för att kämpa med ett textbaserat ordningssystem bör du ta till dig ditt unika perspektiv för att ge ditt liv en bättre ordning genom en visuell att göra-lista.

 • Ge din att göra-lista en ny look

  Det finns tre steg när du ska skapa en att göra-lista:
   

  1. Skaffa material. Skaffa roliga konstnärsmaterial: klistermärken, pennor, märkpennor samt Scotch® Magic™-tejp finns alla i en massa färger. Ha en hög Post-it® Super Sticky Lined Notes nära till hands — eftersom de saknar linjer är de perfekta för att klottra ner små illustrationer som håller dig inspirerad.
  2. Börja rita. Tysta din inre konstkritiker och låt idéerna flöda. Snabbskisser duger gott — att få sina tankar nedtecknade är viktigare än att skapa ett mästerverk.
  3. Förfina din lista. För att runda av dina uppgifter kan du skapa nya teckningar eller tillföra nya detaljer till de skisser du först skapade. Eftersom du kan fästa och fästa om Post-it® Super Sticky Notes hur du vill blir det enkelt att skapa en visuell översiktskarta över dina tankar och sedan ändra den när du själv vill.
 • Perfekt produktivitet

  Du kan skapa en visuell att göra-lista för alla projekt, men vissa är särskilt lämpade för denna ordningsvariant. Dessa omfattar:
   

  • Resor
   • Planerar du att resa bort på semester? Placera dina visuella uppgifter på en karta utefter din resplan.
   • Skapa en "bucket list" genom att rita flaggorna tillhörande de länder du hoppas besöka i framtiden.
   • Om du besöker en historisk plats lär du vilja ta en massa bilder. Planera dina bilder i förväg genom att rita miniatyrskisser över samtliga de fantastiska bilder du tänker ta.
  • Matlagning
   • När du testar ett nytt recept, rita skisser av varje enskilt steg i syfte att säkerställa att du förstått instruktionerna.
   • Krydda din matlagningsrepertoar med nya ingredienser — skapa en visuell lista över ingredienser du skulle vilja testa och använd den när du handlar i mataffären.
  • Hushållsarbete
   • Skapa en skattjakt för hushållsarbete: Rita bilder på hushållsarbete och sätt upp dem i hela huset. Tävla och se vem som kan hitta och utföra flest uppgifter.
   • Rita bilder på vanliga uppgifter inom hushållsarbete och lägg dem i en skål. Låt respektive familjemedlem välja uppgift i tur och ordning. (tjuvtitta inte!)

  Du har större chans att lyckas när du känner dig själv och använder dina starka sidor. Med produkter från Post-it® kan du förverkliga dina visioner.Vill du ha fler tips och idéer?

Håll mig uppdaterad om Post-it® Brand -erbjudanden och mycket annat!


Följ Post-it® Brand:
3M, Post-it® och färgen Canary Yellow™ är varumärken som tillhör 3M.
Ändra ort
Sverige - svenska