1. Post-it® Brand – produkter, Inspiration, erbjudanden
 2. Inspiration
 3. Organisera projekt med ett tidslinjediagram
Se såväl skog som träd med ett tidslinjediagram

Organisera dina projekt med ett tidslinjediagram

Spåra flera olika uppgifter med en tidslinje • Ibland är ett projekt helt enkelt för stort för en att göra-lista. När du har flera olika eller överlappande uppgifter kan ett tidslinjediagram ge dig en överblick över förutsättningar och deadlines.

  När du gick i skolan använde du säkert tidslinjer för att memorera viktiga historiska datum. Det betyder emellertid inte att de bara är användbara i klassrummet. På arbetet är tidslinjer ett effektivt sätt att synkronisera ett team eller en avdelning. Tidslinjescheman är också bra för att spåra projekt som har många oberoende uppgifter som först kan påbörjas när andra har avslutats.


 • Tidsmässig ordning

  Här följer tre enkla steg som hjälper dig att skapa en projekttidsplan:
   

  1. Rita ett rutnät för att skapa en kalender och skriv sedan in viktiga milstolpar på specifika datum. Post-it® Super Sticky torr raderyta och Post-it® Easel Pads fungerar bra för detta.
  2. Anteckna alla uppgifter som krävs för att uppnå respektive milstolpe på separata Post-it® Super Sticky Notes-lappar, 76 x 76 mm eller på Post-it® Super Sticky Notes-lappar, 101mm x 101mm
  3. Placera ut uppgiftslapparna på mellanliggande kalenderdagar efter prioritet, detta eftersom lapparna enkelt kan avlägsnas och återanvändas.

  Tidslinjer ger dig en enkel, visuell statusrapport om ditt projekt och gör det enkelt att uppdatera projektet i realtid. Du kommer att kunna hantera projekt effektivare än någonsin och utan att missa ett enda steg.

 • Övriga fördelar med tidslinjer

  Tidslinjer är inte bara bra för att spåra projekt. De hjälper dig dessutom genom att:
   

  • Uppmana dig att överväga projekt på såväl kort- som långsiktig nivå, så att du konstant rör dig framåt mot större mål.
  • Placera uppgifter i en verklig kontext i realtid, vilket förenklar schemaläggning och samarbete.
  • Enkelt låta dig upptäcka luckor eller ordningsfel i din uppgiftsordning – till exempel om du har planerat en shoppingresa efter din klassåterträff.

  När du nedtecknar dina mål och behåller dem i fokus är sannolikheten bra mycket större att du uppnår dem. Skriva ut dina uppgifter på en tidslinje, så att du kan bli klar snabbare än du hinner säga "Tiden är ute!"Vill du ha fler tips och idéer?

Håll mig uppdaterad om Post-it® Brand -erbjudanden och mycket annat!


Följ Post-it® Brand:
3M, Post-it® och färgen Canary Yellow™ är varumärken som tillhör 3M.
Ändra ort
Sverige - svenska