1. Post-it® Brand – produkter, Inspiration, erbjudanden
 2. Inspiration
 3. Origami Inspiration: How Jenny W. Chan uses Post-it® Notes to make life a little bit more fun
Origami-inspiration: Så använder Jenny W. Chan Post-it® Notes för att göra livet lite roligare

Origami-inspiration med Post-it® Brand

Så använder Jenny W. Chan Post-it® Notes för att göra livet lite roligare


 • Jenny W. Chan är skaparen av över 100 papercraft-filmer och instruktioner för otaliga origamiprojekt, allt ifrån hur man viker en enkel blomma till hur man gör en påfågel av en dollarsedel.

 • Jenny började med origami när redan när hon var liten och likt många nybörjare inom origami upplevde hon att de tryckta instruktionerna som medföljde hennes origamipapper var ganska svåra att följa. Så, senare i livet, när hon letade efter ett projekt, blev hon inspirerad att göra det roliga med origami mer tillgängligt för andra genom att visa hur man gör på YouTube.

 • Hon började för ungefär två år sedan, och har sedan dess slutfört dussintals fler origamiprojekt. Hon designar sin egen origami, kirigami (klippt och vikt papper) och även andra papercraft-projekt, och försöker göra varje videoklipp så tydligt och roligt som möjligt att följa.

 • Människor frågar henne ofta om de kan genomföra hennes projekt med Post-it® Notes. Hennes svar? ”Självklart! De är en bra lösning… de finns tillgängliga och är redan utklippta i fyrkanter om 76 mm x 76 mm vardera.”

 • Hon gillar hur Post-it® Notes gör origami tillgängligt – de är billigare än finare papper, och finns i massor av olika färger som man kan experimentera med. De gör origami till något som alla kan prova på.

 • Jenny tillägger ”Jag är ett stort fan av Post-it® Notes. Jag har dem i alla storlekar och färger ... det är en slags besatthet.”

 • Jenny får en hel del inspiration från de kommentarer som hennes fans lämnar på hennes YouTube-videor, och använder dessa idéer för att skapa nya projekt och hantverk. På begäran av sina fans om att göra Post-it® Note-origami skapade hon ett hjärtformat bokmärke som drar särskild nytta av häftremsan på baksidan av Post-it® Notes.

  Se hennes video och gör ett eget hjärtformat bokmärke!Vill du ha fler tips och idéer?

Håll mig uppdaterad om Post-it® Brand -erbjudanden och mycket annat!


Följ Post-it® Brand:
3M, Post-it® och färgen Canary Yellow™ är varumärken som tillhör 3M.
Ändra ort
Sverige - svenska