Läroböcker som sticker ut

Läroböcker som sticker ut

Häng med när Nicholas “The Nerdy Teacher” Provenzano ger idéer och insikter som hjälper studenter att vara mer produktiva elever hela läsåret.


 • Studenter får mer och mer att göra varje år. Med ett ökat fokus på prov måste studenter anteckna all viktig information som tas upp i klassrummet för att vara förberedd på provdagen. Ett av de bästa sätten att ta sig an dessa prov är genom organisation. Nedan följer några snabba och enkla tips för att hjälpa studenter att organisera sig och ta sig an dessa prov.

 • Lägg enkelt till information i dina böcker

  Att göra anteckningar i läroboken kan ibland vara lite svårt eftersom många skolor inte låter sina elever skriva i böckerna. Det finns dock många bra sätt att använda Post-it®-produkter för att få ut så mycket som möjligt från en text utan att skada sidorna.

  1. Post-it® Index är ett utmärkt sätt att markera viktig information i text för senare studier. Eleven kan snabbt anteckna viktig information på en sida och gå tillbaka dit när det är dags att plugga. Det är ett praktiskt alternativ till överstrykningspennor eftersom det inte ändrar något i boken. När ett stycke har pluggats eller när ett prov har gjorts kan alla Post-it® Index tas bort och placeras på ett annat ställe i boken för nästa avsnitt.

  2. Post-it® Notes är ett annat bra sätt att lägga till idéer i en lärobok utan att förändra boken. Ibland behövs notislappar läggas till på en sida för klargöranden. Som student kan det vara lättare att bara lägga till en mening eller två för att förstå texten. En Post-it® Note kan behövas för att hänvisa till anteckningar från en viss dag. Post-it® Note passar perfekt för att klottra ner idéer som man kan återkomma till senare.

  3. Post-it® Pappersflikar kan hjälpa till att hålla ordning på sidorna som är viktigast för dig. Placera helt enkelt en Pappersflik och gå tillbaka dit senare. Post-it® Pappersflikar kommer i blandade färger och gör det möjligt för studenterna att färgmarkera sina anteckningar så att det vet precis vad de antecknar. De kan sorteras efter termer, exempel, projektidéer eller något annat som är värt att kategorisera. Du kanske redan placerat notislappar på sidan och du vill påminna dig själv om att komma tillbaka och granska den.
 • Om studenterna omvandlar dessa tips till vanor kommer de att vara bättre förberedda i klassrummet och på prov i framtiden. Kolla in hela serien med Post-it®-produkter och dela hur du använder dem i kommentarsfältet nedan.


 • Nicholas

  Nicholas “The Nerdy Teacher” Provenzano är en Google-certifierad lärare som hyllats för sin användning av innovativa samarbetstekniker i sitt klassrum. Håll koll på hans idéer på
  www.thenerdyteacher.com.Vill du ha fler tips och idéer?

Håll mig uppdaterad om Post-it® Brand -erbjudanden och mycket annat!


Följ Post-it® Brand:
3M, Post-it® och färgen Canary Yellow™ är varumärken som tillhör 3M.
Ändra ort
Sverige - svenska