Planera skolarbete

Planera skolarbete

Häng med när Nicholas “The Nerdy Teacher” Provenzano ger idéer och insikter som hjälper studenter att vara mer produktiva elever hela läsåret.


 • Studenter får mer och mer att göra varje år. Med ett ökat fokus på prov måste studenter anteckna all viktig information som tas upp i klassrummet för att vara förberedd på provdagen. Ett av de bästa sätten att ta sig an dessa prov är genom organisation. Nedan följer några snabba och enkla tips för att hjälpa studenter att organisera sig och ta sig an dessa prov.

 • Planera framåt med Post-it®-produkter

  Post-it® Super Sticky Notes är helt enkelt det bästa sättet att organisera ditt liv som student. De är lätta att placera och flytta runt samtidigt som de behåller sitt häftämne. Här är några enkla sätt att använda dem för att organisera din studiemiljö.

  1. Uppsatsskrivning: Det är väldigt viktigt att planera en uppsats innan själva skrivandet börjar. En av nycklarna är att få ut alla idéerna på papper och se vilket upplägg som passar bäst. Post-it® Super Sticky Notes gör det möjligt att få idéerna på papper så att man sedan kan flytta runt dem beroende på uppsatsens upplägg. Precis som namnet antyder har de ett otrolig häftämne, vilket gör det möjligt att flytta runt dem flera gånger utan att häftämnet försvinner. Att flytta runt idéer är ett utmärkt sätt att visualisera uppsatsen innan den faktiskt skrivs.
  1. Projektplanering: I projekt finns ofta rörliga delar och det är viktigt att kunna identifiera dessa. Post-it® Super Sticky Notes gör det möjligt för personer att visualisera sina projekt och organisera arbetet. Detta kan göras genom att gruppera arken på ett bord eller färgkoordinera olika delar av projektet. Projekt kan organiseras på ett mer effektivt sätt med hjälp av Post-it® Super Sticky Notes för att förtydliga vad som kommer att hända under projektets gång och vem som ansvarar för vad.
  1. Labbarbete: Att genomföra experiment i labbet kan ibland vara kaotiskt, men med lite organisation kan problemet vara löst. Med Post-it® Super Sticky Notes kan experiment och dess olika delar identifieras efter klass vilket kan göra det lättare för elever och lärare att få en överblick av vad som pågår.
 • Om studenterna omvandlar dessa tips till vanor kommer de att vara bättre förberedda i klassrummet och på prov i framtiden. Kolla in hela serien med Post-it®-produkter och dela hur du använder dem i kommentarsfältet nedan.


 • Nicholas

  Nicholas “The Nerdy Teacher” Provenzano är en Google-certifierad lärare som hyllats för sin användning av innovativa samarbetstekniker i sitt klassrum. Håll koll på hans idéer på
  www.thenerdyteacher.com.Vill du ha fler tips och idéer?

Håll mig uppdaterad om Post-it® Brand -erbjudanden och mycket annat!


Följ Post-it® Brand:
3M, Post-it® och färgen Canary Yellow™ är varumärken som tillhör 3M.
Ändra ort
Sverige - svenska