1. Post-it® Brand – produkter, Inspiration, erbjudanden
 2. Inspiration
 3. Håll studenternas uppmärksamhet uppe med skrift
Öppna dörren till inlärning

.

Håll studenternas uppmärksamhet uppe med skrift

Studenter är i farten hela dagen - från ämne till ämne, klassrum till klassrum, från skolan till hemmet och tillbaka igen. Håll uppmärksamheten och engagemanget uppe mellan aktiviteterna med Post-it® Super Sticky Dry Erase Surface.


 • Under sina årtionden i klassrummet har Liz Hoppe sett och använt flera olika verktyg. Som undervisare inom tekniska resurser använder hon idag sin erfarenhet för att hjälpa lärare i distriktet att integrera teknik som skärminspelning, e-nyhetsbrev och andra resurser online i sina läroplaner.

  "En av de största utmaningarna för mig är att nå ut till så många lärare som möjligt med den information och det stöd de behöver", säger Hoppe. "Det är en svår uppgift, men jag blir inspirerad av samma saker som sporrade mig när jag undervisade i klassrum, saker som att bygga relationer med elever och växa tillsammans som en samarbetande grupp."

  Även om Hoppe är en riktig expert på datorer kräver ett av hennes favoritläromedel – Post-it® Super Sticky Dry Erase Surface – inga tekniska kunskaper. Den hjälper dessutom lärarna att hålla sina elever engagerade utanför klassrummet.

 • Kan jag få er uppmärksamhet?

  Med ett klassrum fullt av barn som skruvar på sig kan uppmärksamheten ibland vara kostsam. Därför kan det också vara frustrerande att se allt fokus du uppmuntrat till försvinna så fort eleverna går vidare till en ny aktivitet eller ett annat klassrum.

  För att skapa flexibla och kreativa möjligheter till lärande rekommenderar Hoppe Post-it® Super Sticky Dry Erase Surface. "Den är utmärkt för att sätta upp på väggar eller dörrar", påpekar hon. "Till exempel, om eleverna ställt sig i led lite tidigt innan rasten kan du öva ordfamiljer, stavning eller ordkunskap på dörren." En extra chans för eleverna att få saker de lärt sig att fastna. Dessutom får du en positiv känsla från din förmåga att få saker gjorda och fylla varje dag med mer undervisning.

  På dörren och väggen kan du också ha:

  • Ordpussel - Låt eleverna skriva sina svar när de lämnar klassrummet. Sedan kan du sätta upp lösningen innan de kommer tillbaka.
  • Reflektioner - Placera Post-it® Super Sticky Big Notes 558,8 x 558,8 mm på en vertikal yta och låt eleverna skriva korta reflektioner om vad de lärt sig innan de lämnar klassrummet för dagen. Dessa är lätta att flytta och fästa igen så att du kan fylla klassrummet med reflektionslistor i takt med att arbetet med det aktuella kapitlet fortskrider.
 • Utrymme att växa

  För Hoppe har Post-it® Super Sticky Dry Erase Surface mycket större betydelse än att eleverna är uppmärksamma. "Det är viktigt att måna om ett utvecklat tankesätt hos eleverna och en känsla av att de kan ta sig till nästa nivå. Ett av de bästa sätten att motivera dem att nå sina mål är att hjälpa dem anamma sina misstag och hålla målet i sikte, ge dem det stöd de behöver för att växa och inkludera nya och varierande inlärningsaktiviteter så ofta som möjligt".

 • Liz Hoppe

  Liz Hoppe undervisar i tekniska resurser i California Huenemes grundskoledistrikt. In sin roll använder hon sig av sina 20 år i klassrummen för att hjälpa lärare att integrera teknik i sin undervisning.Vill du ha fler tips och idéer?

Håll mig uppdaterad om Post-it® Brand -erbjudanden och mycket annat!


Följ Post-it® Brand:
3M, Post-it® och färgen Canary Yellow™ är varumärken som tillhör 3M.
Ändra ort
Sverige - svenska