1. Post-it® Brand – produkter, Inspiration, erbjudanden
 2. Inspiration
 3. 4 tips från Post-it® Brand för att öka samarbetet i alla organisationer
Post-it® Brand samarbetar med rätt verktyg i rätt utrymme

Samarbeta med rätt verktyg i rätt utrymme

Smarta tips från samarbetes- och produktivitetsexperten Mike Vardy kan hjälpa alla organisationer att effektivisera samarbetet och se till att rätt verktyg finns precis där människorna behöver dem. • Mike Vardy är en samarbetes-, produktivitets- och organisationsexpert. Mike är känd som the Productivityist och är en nyckelföreläsare hos TEDx, publicerad författare samt podcastvärd. Post-it® Brand har samarbetat med Mike för att ta itu med de föränderliga kontorsytorna i de öppna miljöerna hos Stitch Fix i San Francisco. Där samarbetade han med deras administrativa team för att skapa ökad tillgång till rätt verktyg för bättre samarbete bland medarbetarna.

  Även om de tips som Mike använde vid Stitch Fix var specifika för deras utmaningar, kan principerna anpassas till nästan alla situationer. Här berättar Mike om sina bästa tips för samarbete och de bästa verktygen för att använda dem inom alla typer av organisationer.

  Collaborate with the right tools - post it - dry erase surface

 • Gör samarbetet till mittpunkten för alla utrymmen

  Mike anser att rätt verktyg måste finnas till hands för att uppmuntra samarbete. ”Den största förändringen Post-it® Super Sticky Dry Erase Surface skapade var att möjliggöra för Stitch Fix att förbättra samarbetet i utrymmen som inte tidigare bidrog till lagarbetet”, säger han. ”Att visa dem hur det skulle fungera i deras större och mer öppna utrymme bidrog till att människor blev bekväma med Post-it® Super Sticky Dry Erase Film på både bord och väggar. Det skapade verkligen ett centralt samarbetsutrymme som inte existerade tidigare. Jag anser att Post-it®-produkterna kännetecknas av deras mångsidighet och flexibilitet, och Dry Erase-produkterna förkroppsligar detta till sista droppen.

  Collaboration with the right tools - eliminating friction

 • Se till att idéerna fångas genom att ta bort de små hindren

  Att ha Post-it® Meeting Chart lättillgängligt möjliggör flyttbara tankekartor i samarbetsmiljöer”, förklarar Mike. ”Med Meeting Charts kan lagen kan omvandla vilket utrymme som helst till en samarbetszon. Meeting Charts är bra för öppna utrymmen eftersom de skapar en vertikal yta när det inte finns någon vägg i närheten. Kreativitet och brainstorming strömmar mycket mer fritt när det finns mindre friktion och när Post-it® produkterna utgör verktygen på plats så försvinner den friktionen.

  collaborate with the right tools - freedome

 • Begränsningsfriheten

  Jag är en stor förespråkare av att hålla tankar och idéer organiserade, vilket jag har tillämpat på månatliga mål och projekt”, säger Mike. ”Att ha målen lätt synliga genom att skriva dem på Post-it® Meeting Charts eller Post-it® Super Sticky Big Notes möjliggör för teamet att vara fokuserade inom produktens gränser – och dessa begränsningar har visat sig vara bra för kreativiteten. Teamet kan använda Post-it® Super Sticky Big Notes för mål och projekt genom att kartlägga dem för de 10 till 12 månader av året då de behöver markeras, och även flytta dem om så behövs (likt indexkort när de används för en storyboard). När väggutrymmet sinar, är Post-it® Meeting Charts bra för att hjälpa laget att fokusera på deras högsta prioritet tills den är slutförd.Vill du ha fler tips och idéer?

 

Håll mig uppdaterad om Post-it® Brand -erbjudanden och mycket annat!


Följ Post-it® Brand:
3M, Post-it® och färgen Canary Yellow™ är varumärken som tillhör 3M.
Ändra ort
Sverige - svenska