1. Post-it® Brand – produkter, Inspiration, erbjudanden
 2. Inspiration
 3. Hjälp med att förbereda hela det akademiska året
Hjälp med att förbereda hela det akademiska året

Hjälp med att förbereda hela det akademiska året

Häng med när Nicholas “The Nerdy Teacher” Provenzano ger idéer och insikter som hjälper studenter att vara mer produktiva elever hela läsåret.


 • Studenter får mer och mer att göra varje år. Med ett ökat fokus på prov måste studenter anteckna all viktig information som tas upp i klassrummet för att vara förberedd på provdagen. Ett av de bästa sätten att ta sig an dessa prov är genom organisation. Nedan följer några snabba och enkla tips för att hjälpa studenter att organisera sig och ta sig an dessa prov.

 • Ta dig an dina uppgifter med Post-it®-produkter.

  1. Post-it® Indexpilar passar perfekt för att markera viktig information som läraren påpekar på lektionen. Viktiga termer eller hela avsnitt kan markeras utan att man missar viktiga anteckningar under lektionen. Ta helt enkelt en Post-it® Indexpil, placera den och fortsätt med dina anteckningar.
  2. Post-it® Lined Notes passar perfekt när du har lite mer tid att skriva ner något och lägga till det i dina anteckningar eller i läroboken. De har lagom storlek för att klistras in i anteckningsboken eller läroboken så att dina anteckningar sticker ut.
 • Du kan dessutom flytta den till en annan sida om det är något som måste uppmärksammas flera gånger. Användningsområdena är många, vilket är viktigt när man gör anteckningar.


 • Nicholas

  Nicholas “The Nerdy Teacher” Provenzano är en Google-certifierad lärare som hyllats för sin användning av innovativa samarbetstekniker i sitt klassrum. Du kan följa hans idéer på www.thenerdyteacher.com.Vill du ha fler tips och idéer?

Håll mig uppdaterad om Post-it® Brand -erbjudanden och mycket annat!


Följ Post-it® Brand:
3M, Post-it® och färgen Canary Yellow™ är varumärken som tillhör 3M.
Ändra ort
Sverige - svenska