1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Filmer och ark
 4. Fönsterfilm
 5. Solskyddsfilm
 6. 3M™ Thinsulate™ Climate Control - CC75 1,52m x 30,48m

3M™ Thinsulate™ Climate Control - CC75 1,52m x 30,48m

3M Artikelnummer CC 753M ID 7100043609
 • Håller byggnader varmare under kalla vintermånader
 • Bra värmereflektion gör byggnaden svalare under sommarmånader
 • Håller nere energikostnader
 • Ett neutralt utseende som hjälper till att bevara husets originalexteriör
 Mer...
Se alla detaljer

Var köper jag 3M™ Fönsterfilm.


När du kontaktar en behörig återförsäljare av 3M™ kommer de att göra sig en bild av dina behov, schemalägga ett rådgivande besök, rekommendera en eller flera produkter, mäta och diskutera installationslogistik.

Våra återförsäljare är auktoriserade av 3M att ge så bra service och installation som möjligt tills du blir nöjd. När du köper fönsterfilm från en behörig 3M™-återförsäljare är du garanterad att både folien och arbetet kommer direkt från 3M, så du kan handla helt trygg.

Hitta den lösning du har letat efter genom att kontakta en återförsäljare idag.

Frågor? Vi är här för att hjälpa dig!

Vår auktoriserade 3M™-återförsäljare svarar gärna på dina frågor om fönsterfilm, installationen och eventuella särskilda önskemål.

Produktbeskrivning

3M™ Thinsulate™ Climate Control fönsterfolie, All Seasons serien, håller inne uppvärmd luft på vintern och nerkyld luft på sommaren – så att vädret stannar där det ska vara – varje årstid, året runt. Vår fönsterfolie är ett kostnadseffektivt alternativ till mer energieffektiva fönster, med komfort året runt. Den är också klassad som säkerhetsfilm enligt EU-standarden EN 12600, och kan användas för att uppgradera glas till att uppfylla säkerhetsstandarder.

Öka effektiviteten, hållbarheten och komforten genom att skydda lokalerna från in- och utstrålad värme med 3M™ Thinsulate™ fönsterfolie, Climate Control serien. Vår praktiskt taget osynliga fönsterfolie innehåller en unik isolering så att uppvärmd luft reflekteras tillbaka in i rummen under vintern och nedkyld luft under sommaren. Med det neutrala utseendet bibehålls husets utseende vilket gör folien lämpad för bostadshus och affärslokaler. Med 3M Thinsulate-fönsterfolie får englasfönster samma effekt som tvåglasfönster, och tvåglasfönster samma effekt som treglasfönster. Uppvärmningskostnaderna minskar året runt och gör fönstren mer effektiva till en bråkdel mot priset av att byta ut dem. Mängden skadliga UV-strålar blockeras betydligt vilket gör att möbler och tyg inte bleknar. Fönsterfolien är klassad som säkerhetsfilm enligt EU-standarden EN 12600, och kan användas för att uppgradera glas till att uppfylla säkerhetsstandarder.

 • Håller byggnader varmare under kalla vintermånader
 • Bra värmereflektion gör byggnaden svalare under sommarmånader
 • Håller nere energikostnader
 • Ett neutralt utseende som hjälper till att bevara husets originalexteriör
 • Blockera stora mängder av det skadliga ultravioletta (UV) ljuset, som kan orsaka blekning
 • Effektiv lösning för att uppgradera fönsterpartier till att uppfylla säkerhetsstandarder

Föreslagna användningsområden

 • För affärslokaler, offentliga byggnader och bostadshus
Dokumentation