3M™ Gummilim 1300L TF, 1 l, 6 st/fp

3M ID 7100038274UPC 04046719305940
  • Kan sammanfoga neopren, SBR, butyl och andra gummityper med diverse andra substrat.
  • Har utmärkt fukt- och värmebeständighet upp till 148 °C/300 °F.
  • Kan användas som kontakt- eller våtlim.
  • Finns tillgängligt i tub, burk och hink.
 Mer...
Se alla detaljer

Behöver du en specifik form eller storlek anpassad till din konstruktion?

Konverterare använder våra avancerade häftämnesteknologier i kombination med sin spetskompetens inom konvertering. På så sätt kan du få utstansade detaljer som passar perfekt i din konstruktion.

Specifikationer
Lösningsmedel
Aceton
Detaljer
  • Kan sammanfoga neopren, SBR, butyl och andra gummityper med diverse andra substrat.
  • Har utmärkt fukt- och värmebeständighet upp till 148 °C/300 °F.
  • Kan användas som kontakt- eller våtlim.
  • Finns tillgängligt i tub, burk och hink.
  • Kompatibelt med industriell sprayutrustning.

3M™ neoprenbaserat högeffektivt gummilim 1300 är ett mångsidigt, lösningsmedelsbaserat lim. Det ger omedelbar styrka och god värmebeständighet, och används ofta för att fästa de flesta gummi- och packningsmaterial. Limmet är även lämpligt för gummitäckning av stora områden, stötdämpare och mycket annat.

Ett mångsidigt gummilim 3M™ neoprenbaserat högeffektivt gummilim 1300 är ett av våra mest mångsidiga lösningsmedelsbaserade lim för gummi och packningar. Det här limmet fäster neopren, återvunnet material, SBR och butylgummi till metall, trä och de flesta plaster. Det ger utmärkt värme- och vattenbeständighet och klarar av temperaturer upp till 149 °C (300 °F). 3M™ Neoprenbaserat högeffektivt gummi- och packningslim 1300 torkar lagom snabbt så att du har tid att placera och justera utan att sinka produktionen. Rekommenderade användningsområden Allmänt underhåll och reparationer Fästa gummipackningar till metallytor Allmän sammanfogning (ej EPDM eller TPO) Fästa gummi till olika underlag Reparera gummi Ett MRO-lim för vardagsanvändning med industriella egenskaper Tack vare den mångsidiga utformningen av 3M™ Neoprenbaserat högeffektivt gummi- och packningslim 1300, har det blivit ett av de populäraste limmen för allmänt underhåll och reparationer. För att kunna möta efterfrågan vid större tillämpningar har vi gjort 3M™ Neoprenbaserat högeffektivt gummi- och packningslim 1300 tillgängligt i tuber, burkar och dunkar. Dessutom kan det här limmet sprayas på med industriell sprayutrustning. Applicera limmet Oavsett om det sprayas, penslas eller rollas på, är det en enkel match att applicera ditt 3M™-lim. Börja applicera limmet försiktigt på ytan tills du täckt den jämnt. Om du använder ett överlappande mönster bör det räcka med ett lager för de flesta ytor. Effektiv täckning uppnås när 80 % eller mer av ytan har täckts. Vissa underlag, som porösa material, kan kräva ytterligare ett lager. Om du vill applicera ytterligare lim väntar du tills det första lagret känns torrt vid beröring innan du applicerar det andra lagret.

Dokumentation
Videoklipp för marknadsföringskampanjer