1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Tejper
 4. Skarvtejper
 5. 3M™ återvinningsbar tejp för flygande skarv 906W, Vit, 25 mm x 50 m, 36 rl/p

3M™ återvinningsbar tejp för flygande skarv 906W, Vit, 25 mm x 50 m, 36 rl/p

Kundens artikelnummer 90625W3M ID 7000116478UPC 05010027107144
 • Häftämnet har stark omedelbar vidhäftning och hög skjuvstyrka för att användas till flygande skarv och för att starta rullar.
 • Tejpen är helt återvinningsbar, så skarvarna behöver inte avlägsnas från avfallet. Uppfyller eller överstiger kraven i TAPPI UM-213, procedur A.
 • Uppfyller kraven för indirekta livsmedelstillskott enligt 21 CFR 176.170 och 21 CFR 176.180.
 • Utmärkt värmebeständighet upp till 204 °C.
 Mer...
Se alla detaljer

Behöver du en specifik form eller storlek anpassad till din konstruktion?

Konverterare använder våra avancerade häftämnesteknologier i kombination med sin spetskompetens inom konvertering. På så sätt kan du få utstansade detaljer som passar perfekt i din konstruktion.

Specifikationer
Färg
Vit
Förpackningsstorlek
36
Häftämnestyp
Återvinningsbar
Totalbredd (metrisk)
25 mm
Totallängd (metrisk)
50 m
Total tejptjocklek utan liner (metrisk)
0,075 mm
Typ av tejp
Dubbelhäftande
Varumärke
3M™
Detaljer
 • Häftämnet har stark omedelbar vidhäftning och hög skjuvstyrka för att användas till flygande skarv och för att starta rullar.
 • Tejpen är helt återvinningsbar, så skarvarna behöver inte avlägsnas från avfallet. Uppfyller eller överstiger kraven i TAPPI UM-213, procedur A.
 • Uppfyller kraven för indirekta livsmedelstillskott enligt 21 CFR 176.170 och 21 CFR 176.180.
 • Utmärkt värmebeständighet upp till 204 °C.
 • Spara arbetskraftskostnader och öka värdet på papper

3M™ återvinningsbar tejp för flygande skarv 906W är utformad för flygande skarvar vid bestrykning utanför maskin på pappersbruk. Tejpen har en återvinningsbar, delvis blekt pappersliner som släpper lätt.

Branschstandard för flygande skarvar 3M™ återvinningsbar tejp för flygande skarv 906W har blivit branschstandard för flygande skarvar eftersom den har stark omedelbar vidhäftning och utmärkt skjuvstyrka. Den vita tejpen på 0,075 mm (3 millitum) består av en lättviktig vävnad som har täckts på båda sidor av ett återvinningsbart häftämne med stark omedelbar vidhäftning och hög skjuvstyrka, med en återvinningsbar pappersliner som släpper lätt. Tejpen har utmärkt värmebeständighet upp till 204 °C. Rekommenderade tillämpningar: • flygande skarv vid bestrykning utanför maskin • skarvtejp på automatisk skarvutrustning. Förhindrar att returpapper kontamineras av icke återvinningsbara skarvmaterial. Att tejpen är återvinningsbar innebär att skarvarna inte behöver avlägsnas från avfallet. Tejpens vattenlöslighet tar bort risken av att returpappret kontamineras av icke-återvinningsbart material. Tejpen uppfyller eller överstiger kraven i TAPPI UM-213, procedur A, så den hjälper till att spara arbetskostnader och höja returpapprets värde. Samtliga komponenter i häftämnet och ryggen uppfyller kraven för indirekta livsmedelstillsatser enligt 21 CFR 176.170 och 21 CFR 176.180. Tejpen rekommenderas inte för att skarva färdiga rullar eller i fall där utsippring eller genomträngning kan uppstå. Håll igång pressarna så att kunderna blir nöjda I årtionden har produkter från 3M hjälpt till att hålla igång arbetet i pappersbruk och tryckerier genom att förbättra produkternas kvalitet och effektivisera arbetet. Du kan lita på 3M när det gäller lösningar och service genom hela verksamheten, från skarvning av pappersfilt till tryckplåtsmontering och paketering av slutprodukten.

Dokumentation
Kontakta oss

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.