1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Lim, tätningsmedel och fyllmedel
 4. Tätningsmedel
 5. Tätningsmedel
 6. 3M™ Polyuretanlim/Fogmassa 560, Grå, 310 ml, 12 st/fp

3M™ Polyuretanlim/Fogmassa 560, Grå, 310 ml, 12 st/fp

3M ID 7000032418UPC 04046719253081
 • För limning av paneler.
 • Mycket hög styrka.
 • Rök- och flamklassat, 50 minuter tills hinna bildas.
 Mer...
Se alla detaljer

KONTAKTA OSS!

Låt oss samarbeta! 3M-produkter utvecklas ständigt för att möta våra kunders behov. Om du behöver hjälp med att hitta rätt produkt för ditt projekt eller har andra frågor om 3M-lösningar. Ring oss på 08-92 21 00

Specifikationer
Färg
Grå
Full härdningstid
>4 mm/24 hr
Häftämnestyp
Polyuretan
Hårdhet
55 Shore A
Klibbfri tid
1 timme
Modul vid 100 %
145 Pound-Force Per Square Inch
Torrsubstansvikt i procent (cirka)
90 Percent
Varumärke
3M™
Detaljer
 • För limning av paneler.
 • Mycket hög styrka.
 • Rök- och flamklassat, 50 minuter tills hinna bildas.

3M™ Polyuretantätningslim 560 kan användas till att sammanfoga många olika material, inklusive plast, fiberarmerad plast, SMC (formpressningsmaterial), aluminium, stål, belagd metall och trä. Det starka limmet är perfekt i tillämpningar där extra hög fogstyrka och hållfasthet krävs, inklusive limning av paneler och mycket mer.

Tejpen består av en polyetenfilm som har laminerats till textil och har ett gummibaserat häftämne. Den kan forma sig efter ojämna och böjda underlag, den rullar inte ihop sig och den kan enkelt rivas av från rullen för smidig användning. Tejpen ger bra tätning och kan användas för att fästa plastöverdrag och stänga muddar vid inneslutningsarbeten. Performance Plus Duct Tape 8979 har testats enligt UL723, ASTM E84. Tejpen kan användas i temperaturer upp till 93 °C (200 °F). Vävtejpen utvecklades ursprungligen för användning inom värme, ventilation och luftkonditionering men används idag i en mängd olika områden inom underhåll, reparation och bygg. Vi erbjuder tejpen i flera olika färger utöver den traditionella silverfärgen för att förbättra estetiken och utöka användningsområdena. Den kraftiga textilförstärkta tejpen kan rivas av direkt från rullen och fäster omedelbart. Den går bland annat att använda för att lappa, bunta, förstärka, ändförsluta, skarva isolering, täcka över rörändar, säkra ledningsändar, markera, etikettera, tillfälligt reparera, hänga upp polyetenöverdrag och skydda mot lätt översprutning vid sandblästring.