1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Personlig skyddsutrustning
 4. Andningsskydd
 5. Återanvändbara andningsskydd
 6. Helmasker
 7. 3M™ Scott™ Promask Helmask för övertryck 5513175, bandställ i gummi, S, 1 st/förpackning

3M™ Scott™ Promask Helmask för övertryck 5513175, bandställ i gummi, S, 1 st/förpackning

 • 3M ID XP100230554

Helmask för övertryck med yttre mask av flexibelt Procompmaterial (bromobutyl/EPDM) och en innermask av TPE-material.

Utformat för användning med hela sortimentet av 3M™ Scott™ andningsapparater

Det välvda visiret ger ett utmärkt panoramasynfält

Visa fler detaljer

Detaljer

Höjdpunkter
 • Helmask för övertryck med yttre mask av flexibelt Procompmaterial (bromobutyl/EPDM) och en innermask av TPE-material
 • Utformat för användning med hela sortimentet av 3M™ Scott™ andningsapparater
 • Det välvda visiret ger ett utmärkt panoramasynfält
 • Användaren kan bära integrerade glasögon utan att helmaskens tätning påverkas

3M™ Scott™ Promask har en yttermask av flexibel Procompmaterial (bromobutyl/EPDM) och en innermask av TPE-material. Används med 3M Scott andningsapparater och ger andningsskydd i direkt livshotande och hälsovådliga (IDLH) miljöer.

Promask helmasker är utformade för att användas med andningsapparater i 3M Scott-serien, från SCBA för professionella brandkårer till tryckluft- och evakueringsapparater. Det välvda visiret ger ett utmärkt panoramasynfält och är gjort av ett rep- och slagtåligt polykarbonatmaterial med en flamtålig beläggning. Användaren kan bära integrerade glasögon utan att helmaskens tätning påverkas. Helmasken har en vänster bajonettanslutning för den andningsstyrda ventilen. Möjlighet till ytterligare snabbkopplingsport eller ECB på höger sida för ett kommunikationslösning. Ett talmembran är monterat framtill på masken för tydligt tal och har en utandningsventil för övertryck och lågt motstånd som gör att du kan andas normalt. CE-märkt enligt EN 136:1998 klass III. CE-märkt i enlighet med EN 137:2006 typ II när det används tillsammans med 3M™ Scott™ Propak. CE-märkt i enlighet med EN 14593-1:2005 när det används med 3M™ Scott™ utrustning för tryckluft.

Specifikationer

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.