3M™ Scotch-Weld™ Cleaner Spray, 5 L, 4 st/fp

Kundens artikelnummer CLEAN53M ID 7100180981UPC 05900422106173
  • Tar bort fett, olja, bläck och de flesta häftämnen utan att du behöver blötlägga.
  • Innehåller formsläppmedel.
  • Tar bort lim utan att skada den underliggande ytan.
  • Används för att avfetta substrat före sammanfogning med lim.
 Mer...
Se alla detaljer

Behöver du en specifik form eller storlek anpassad till din konstruktion?

Konverterare använder våra avancerade häftämnesteknologier i kombination med sin spetskompetens inom konvertering. På så sätt kan du få utstansade detaljer som passar perfekt i din konstruktion.

Specifikationer
Applikationsmetod
Spray
Förpackningsstorlek
4
Produkttyp
Limborttagare
Varumärke
3M™
Volym
5 L
Detaljer
  • Tar bort fett, olja, bläck och de flesta häftämnen utan att du behöver blötlägga.
  • Innehåller formsläppmedel.
  • Tar bort lim utan att skada den underliggande ytan.
  • Används för att avfetta substrat före sammanfogning med lim.
  • Tar bort fett, olja, bläck och de flesta häftämnen utan kraftiga kemikalier och timmar av blötläggning.

3M™ industrirengöringsmedel och limborttagare passar perfekt för att lösa upp och ta bort smuts, fett, tjära och många icke-härdande häftämnen. De rengör utan att lämna ränder och är särskilt lämpade till att förbereda ytor före limning. Dessa universalrengöringsmedel lämpar sig för industriellt bruk, men de är även säkra nog att använda till vardags.

Industrirengöringsmedel Våra 3M™ industrirengöringsmedel hjälper till att mjuka upp och ta bort fett, olja och smuts. Rengöringsmedlen är citronoljebaserade, emulgerar vid kontakt med vatten och innehåller inte några petroleumprodukter. Använd dessa högeffektiva rengöringsmedel för att rengöra och avfetta metalldelar, motorer, verktyg, tryckpressar, betong och nästan vilken smutsig eller fettig yta som helst. Efter användning torkar du bara ytan med en trasa. Rengöringsmedlen finns tillgängliga både i storpack och som spray. Limborttagare 3M™ Limborttagare är perfekta för borttagning av limrester eller förbereda ytor före limning. De rengör och tar bort kraftiga oljor, smörjfett, silikon, tjära, paraffinbaserade material som vax, etiketter, klistermärken, smuts, graffitti och annan smuts och föroreningar från en mängd olika underlag. Rengöringsmedel som får användas i Kalifornien Utöver vårt standardutbud av limborttagare och citrusbaserade rengöringsmedel erbjuder 3M™ även sprayversioner som är tillåtna i Kalifornien. Solvent 2 Vi erbjuder även 3M™ Solvent 2, en effektiv blandning av petroleumdestillat, n-hexan och toluen, för extra svåra jobb.

Dokumentation
Säkerhetsdatablad
Videoklipp för marknadsföringskampanjer