1. Sverige
  2. Alla 3M-produkter
  3. Tillbehör för laboratorier och testning
  4. Tester och indikatorer
  5. Allergentester
  6. 3M™ ELISA-sats för äggviteprotein, E96EGG, 96 brunnar/sats

3M™ ELISA-sats för äggviteprotein, E96EGG, 96 brunnar/sats

3M ID 7100151342UPC 00707387785000
  • Utformad för att detektera allergena målproteiner i både behandlad och obehandlad form.
  • Testet kan användas för miljöprover med svabb, CIP-vatten och livsmedelsprover.
  • Ett universellt extraktionsprotokoll strömlinjeformar testning av flera analyter, vilket sparar reagens och dyrbar tid.
 Mer...
Se alla detaljer
Specifikationer
Förvaringstemperatur
36-46°F
Förvaringstemperatur (Celsius)
2-8°C
Kvantifieringsgräns (LOQ)
0.5 ppm
Manufacturing Segment
Miljöövervakning, Test för paketering och förvaring, Mottagning av råmjölk, Klar att äta
Produkttyp
Test
Protein Threshold
0.5 ppm
Testtid
50 Minute
Typ av test
Allergen
Varumärke
3M™
Detaljer
  • Utformad för att detektera allergena målproteiner i både behandlad och obehandlad form.
  • Testet kan användas för miljöprover med svabb, CIP-vatten och livsmedelsprover.
  • Ett universellt extraktionsprotokoll strömlinjeformar testning av flera analyter, vilket sparar reagens och dyrbar tid.

3M™-ELISA-sats för sojaprotein är avsedd för detektion av sojaprotein i CIP-vatten, miljöprover med svabb, råa ingredienser och färdiglagad mat.

I 3M-ELISA-sats för sojaprotein används en ELISA-sandwich. Sojaprotein i provet reagerar med antisojaantikroppen, som har adsorberats till ytan av mikrotiterbrunnarna av polystyren. När obundna proteiner har avlägsnats genom tvätt tillsätts antisojaantikroppar konjugerade med pepparrotsperoxidas (HRP). Dessa enzymmärkta antikroppar bildar komplex med det tidigare bundna sojaproteinet. Efter en andra tvätt detekteras enzymet som är bundet till immunsorbenten genom tillsats av ett kromogent substrat, 3,3’,5,5’-tetrametylbenzidin (TMB). Färgutvecklingen från denna enzymatiska reaktion varierar direkt i förhållande till koncentrationen av sojaprotein i det testade provet. Därför är absorbansen, vid 450 nm, ett mått på koncentrationen av sojaprotein i testprovet. Mängden sojaprotein i testprovet kan extrapoleras från standardkurvan, som är konstruerad från standarder för känd koncentration, och justeras för att beakta provets spädning.

Dokumentation