1. Sverige
  2. Alla 3M-produkter
  3. Tillbehör för laboratorier och testning
  4. Allergentester
  5. 3M™ snabbsats för fiskprotein, L25FSH, 25 test/sats

3M™ snabbsats för fiskprotein, L25FSH, 25 test/sats

  • 3M ID 7100151335
  • UPC 00707387784850

Resultaten är synliga 11 ± 1 minut efter applicering av provet.

Snabba, kvalitativa immunkromatografiska testkassetter med lateralt flöde utformade för detektion av allergena livsmedelsproteiner.

Utformad för att detektera allergena proteiner i både behandlad och obehandlad form.

Visa fler detaljer
Ofta visade resurser
Säkerhetsdatablad (PDF, 0B)

Detaljer

Höjdpunkter
  • Resultaten är synliga 11 ± 1 minut efter applicering av provet
  • Snabba, kvalitativa immunkromatografiska testkassetter med lateralt flöde utformade för detektion av allergena livsmedelsproteiner
  • Utformad för att detektera allergena proteiner i både behandlad och obehandlad form
  • Testet kan användas för miljöprover med svabb, CIP-vatten och livsmedelsprover

3M™-snabbsats för valnötsprotein är avsedd för screening av förekomst av valnötsprotein i CIP-vatten, miljöprover med svabb, råa ingredienser och färdiglagad mat.

I 3M-snabbsats för valnötsprotein används en enhet med lateralt flöde (LFD) som är en immunkromatografisk testmetod där antikroppar specifika för detektion av valnötsprotein används. Positiva resultat visualiseras genom förekomst av tre streck: ett kontrollstreck, ett höghaltsstreck och ett teststreck, när valnötsprotein förekommer i koncentrationer från en nedre nivå på 2 ppm till en övre nivå på cirka 10 mg/ml valnötsprotein i koksaltlösning (0,9 % natriumklorid). Dessa gränser kan variera beroende på den testade matrisen. Prover som innehåller mer än 7 % valnötsprotein kan resultera i ett ogiltigt test som resulterar i att höghaltsstrecket och/eller teststrecket saknas.

Specifikationer

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist