1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Verktyg och utrustning
 4. Dammsugningssystem
 5. Dammsugningstillbehör
 6. Festool Automotive Systems Slang IAS 3, 5000 AS, 202648

Festool Automotive Systems Slang IAS 3, 5000 AS, 202648

 • Artikelnummer 202648
 • 3M-produktnummer IAS AS
 • 3M ID 7100107278
 • UPC 04014549288726

Används med tryckluftssliparna LEX 3, LEX 2 och LRS från Festool Automotive Systems

Finns i längderna 5, 7 och 10 m

Värmebeständig upp till 70 °C

Visa fler detaljer

Specifikationer

Detaljer

Höjdpunkter
 • Används med tryckluftssliparna LEX 3, LEX 2 och LRS från Festool Automotive Systems
 • Finns i längderna 5, 7 och 10 m
 • Värmebeständig upp till 70 °C
 • 3-i-1-utformningen minskar behovet av ytterligare slangar och ger bättre ordning
 • Antistatfunktion förhindrar att partiklar ansamlas och minskar stötar, rengöringsbehov och driftstopp
 • roterande koppling som förhindrar vridning, så att användaren kan hålla slipen plan på ytan
 • Kompatibel med en rad olika dammsugare från Festool Automotive Systems

Slang IAS 3 från Festool Automotive Systems är hållbar och böjlig och är perfekt för bilverkstäder som arbetar med bilreparationer Den finns i längderna 3,5 m, 5 m och 7 m och inkluderar en roterande koppling som förhindrar vridning och ger en jämnare, friktionsfri tryckluftsslipning.

Slangen IAS 3 från Festool Automotive Systems är en viktig del som ansluter en tryckluftsslip från Festool Automotive Systems till dammsugare eller energienhet från Festool Automotive Systems. Slangen IAS AS från Festool är kompatibel med IAS 3-systemet (för användning med tryckluftssliparna LEX 3 och LRS från Festool Automotive Systems). Systemet inkluderar en sviveladapter vid verktyget som rör sig när du arbetar och förhindrar att slangen vrider sig eller veckas och hjälper dig att arbeta lätt och smidigt. Slangarna kan anslutas till en rad olika CLEANTEC-dammsugare från Festool Automotive Systems. Dess 3-i-1-utformning gör att en enda slang tillhandahåller luft, styr bort utsuget från användaren och suger upp dammet, vilket gör den perfekt för bilverkstäder som arbetar med bilreparationer. Antistatfunktioner förhindrar att damm samlas inuti eller utanpå slangen och hjälper till att förhindra stötar från statisk elektricitet. Eftersom lufttillförsel, utsug och dammuppsugning kombineras i en enda slang, krävs det färre slangar, trasslet minskar och effektiviteten blir större. Den fångar även upp kall utsugningsluft och förhindrar att den blåser på användarens armar och händer för säkrare användning och vid slipning med oljor eller oljiga komponenter förhindrar den att oljor bildas på slangens utvändiga yta. Den är utformad för användning med sliparna LEX 3, LEX2 och LRS från Festool Automotive Systems och dess hållbara och böjliga utformning veckas inte vid tyngre arbeten, så att den håller längre. Den finns i längderna 5 m, 7 m och 10 m och inkluderar en roterande koppling som förhindrar vridning och ger en jämnare, friktionsfri tryckluftsslipning.

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist