3M™ Petrifilm™-plattor för mjölksyrabakterier 500 styck/leveransförpackning, 6462

  • 3M ID 7100088604
  • UPC 00707387774226,30707387774227,50707387774221

Resultat efter 48 timmars inkubationstid.

Visa fler detaljer

Specifikationer

Detaljer

Höjdpunkter
  • Resultat efter 48 timmars inkubationstid

3M™ Petrifilm™plattan för mjölksyrabakterier är en tidsbesparande, provklar platta utformad för att identifiera total mängd mjölksyrebakterier i livsmedels- och miljöprover.

De första plattorna med ett anaerobt slutet system för test av mjölksyrabakterier: 3M™ Petrifilm™-plattor för mjölksyrabakterier. Varje dag måste livsmedelsproducenter, detaljhandlare och konsumenter slänga bort mat som förstörts av mjölksyrabakterier. Dessa vanligtvis användbara bakterier kan orsaka ovälkomna förändringar hos kött och skaldjur, dressingar och såser, grönsaker och många andra typer av behandlade livsmedel. Bakterierna orsakar inte bara att livsmedel går till spillo eller att du måste återkalla dem. De kan också skada ditt varumärke. 3M™ Petrifilm™-plattor för mjölksyrabakterier är en bättre metod för att testa mjölksyrabakterier i livsmedelsprodukter, råmaterial och produktionsmiljö och du slipper de vanliga krångliga agarmetoderna. Dessa användningsklara plattor gör test enklare och ger korrekta resultat på kortare tid. På så sätt kan du minska spillet, minimera antalet återkallanden och skydda ditt varumärke. Anaeroba resultat – enklare. Nu kan du få äkta anaeroba resultat genom att använda standardförhållanden för aerobisk inkubation. Den slutna anaeroba miljön på denna platta ökar återvinningen av mjölksyrabakterier, vilket ger snabba och korrekta resultat för effektiv kontroll av produktens kvalitet och hållbarhet. Fördelen med 3M Petrifilm-plattor Med dagens fokus på livsmedelshygien och allt högre krav på kvalitet, är laboratorierna pressade att tillhandahålla snabba, tillförlitliga och exakta tester. 3M Petrifilm-plattor uppvisar konsekventa resultat med globala omnämnanden och mer än 200 certifikat, valideringar och expertgranskade publikationer. Efter över 35 år på marknaden har 3M Petrifilm-plattor etablerat förtroende från livsmedelstekniker över hela världen. Detta tack vare att 3M Petrifilm-plattor har effektiviserat, standardiserat och förenklat hela proceduren med mikrobiella kvantitativa tester, vilket har inneburit högre produktivitet och högre produktkvalitet.

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist