1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Tejper
 4. Skarvtejper
 5. 3M™ SFS Skarvtejp 9355 High-BOF, Blå, 50 mm x 33 m, 8 rl/fp

3M™ SFS Skarvtejp 9355 High-BOF, Blå, 50 mm x 33 m, 8 rl/fp

3M ID 7100082016UPC 05900422067917
 • Flygande skarv på pappersfilt vid tidningstryck, offsetlitografi, gravyr och flexografi.
 • Det delbara lagret har modifierats för något högre delningsstyrka, vilket ger en pålitligare skarv på rotationspressar.
 Mer...
Se alla detaljer

Behöver du en specifik form eller storlek anpassad till din konstruktion?

Konverterare använder våra avancerade häftämnesteknologier i kombination med sin spetskompetens inom konvertering. På så sätt kan du få utstansade detaljer som passar perfekt i din konstruktion.

Specifikationer
Färg
Blå
Totalbredd (metrisk)
50 mm
Totallängd (metrisk)
33 m
Total tejptjocklek utan liner (metrisk)
0,141 mm
Varumärke
3M™
Detaljer
 • Flygande skarv på pappersfilt vid tidningstryck, offsetlitografi, gravyr och flexografi.
 • Det delbara lagret har modifierats för något högre delningsstyrka, vilket ger en pålitligare skarv på rotationspressar.

3M™ delbar tejp för flygande skarv 9355 är en dubbelhäftande och delbar tejpkonstruktion som är utformad för rak flygande skarv. Den har ett återvinningsbart akrylhäftämne på båda sidor och en återvinningsbar pappersliner som släpper lätt och har snittats för enkel manuell applicering.

3M™ delbar tejp för flygande skarv 9355 används för skarvtillämpningar där normal uppbrytningsstyrka krävs. De återvinningsbara häftämnena har utformats för att ha god skjuvstyrka vid både coldsettryck på tidningspapper och kommersiellt heatsettryck. De har designats specifikt för att ha förbättrad vidhäftning till en mängd olika typer av bestruket papper. Det delbara lagret har modifierats för något högre delningsstyrka, vilket ger en pålitligare skarv på rotationspressar. Var uppmärksam när produkten används på bandpressar, eftersom den något högre delningsstyrkan kan orsaka problem, i synnerhet på bandpressar som är utrustade med bandpar eller extra breda band.

Dokumentation
Kontakta oss

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.