1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Etiketter
 4. Etikettmaterial
 5. Lasermärkning
 6. 3M™ Polyesteretikettmaterial för värmeöverföring 92200, vitt, 1 500 mm x 500 m, 0,05 mm

3M™ Polyesteretikettmaterial för värmeöverföring 92200, vitt, 1 500 mm x 500 m, 0,05 mm

 • 3M ID 7100075974
 • UPC 05900422067696

Häftämnesskiktet med vikten 68 g/m2 är perfekt för ytor där det är svårt att få fäste

Limskiktet med vikten 67 g/m2 är perfekt för ytor där det är svårt att få fäste

Polyesterytfilmen har en beläggning som har bra termisk stabilitet och hållbarhet i tuffa miljöer

Visa fler detaljer

KONTAKTA OSS!

Låt oss samarbeta! 3M-produkter utvecklas ständigt för att möta våra kunders behov. Om du behöver hjälp med att hitta rätt produkt för ditt projekt eller har andra frågor om 3M-lösningar. Ring oss på 08-92 21 00

Specifikationer

Detaljer

Höjdpunkter
 • Häftämnesskiktet med vikten 68 g/m2 är perfekt för ytor där det är svårt att få fäste
 • Limskiktet med vikten 67 g/m2 är perfekt för ytor där det är svårt att få fäste
 • Polyesterytfilmen har en beläggning som har bra termisk stabilitet och hållbarhet i tuffa miljöer
 • Godkänt av UL och cUL

3M™ Polyesteretikettmaterial för värmeöverföring 92200 är vår etikettserie med 50 mikron, högblank tryckbar polyester. Den består av ett 65 mikron akrylhäftämne SE100 på en 62 g/m2 vit komprimerad dubbelsidig högblank pappersliner och är godkänd av UL och CUL.

Om det är svårt eller utmanande att få etiketter att fästa på ytan på använder du 3M™ Polyesteretikettmaterial för värmeöverföring 92200. SE100-Häftämnet har bra vidhäftning på material med mycket låg ytenergi och 65 g/m2 häftämnesskiktet ger bra vidhäftning på grova och strukturerade ytor. Vårt 92200 är idealiskt för märkning av armerade plaster och strukturerad komposit på bilar och för industriell tillämpning. Det är också perfekt för strukturerade, grova plaster med låg ytenergi som polypropen (PP), lågdensitetspolyeten (LDPE), kompositer av mineralfylld fiberarmerad PP och polyamid (PA). Det har en polyestermaterial och ett toppskikt som har bra termisk stabilitet och hög livslängd i tuffa miljöer. Det ger också bättre fäste för bläcket vid traditionella typer av tryckning. Etikettmaterialet består av en komprimerad dubbelsidig högblank pappersliner som ger jämn stansning, är lätt att applicera och minskar problem med oozing. UL och cUL-listat. Hartsfärgband rekommenderas för hög livslängd. 3M Högpresterande etikettmaterial finns som flera olika produkter. De har hög livslängd och vidhäftning, tål kemikalier från bilar och kan användas utomhus. Vissa produkter uppfyller UL/CSA och kan användas till utskrift i flexografi eller screentryck, liksom termotransfertryck, digital utskrift, bläckstråle, laser och matrisutskrift. Finns i olika material som polyester, polypropen, vinyl, papper eller syntet. På de enskilda produktdatabladen finns mer specifik information.

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.