3M™ Clean-Trace™ ATP yttest, UXC100

 • 3M ID 7100074110
 • UPC 04046719486366

Som en integrerad del av 3M™ Clean-Trace™ hygienhanteringssystem använder Clean-Trace yttest adenosintrifosfat (ATP) luminescens för att mäta närvaron av organiskt material på en yta i miljön eller ett kirurgiskt instrument.

Systemet hjälper till att utvärdera standarder för hygien och effektiviteten hos rengöringsprocesserna genom att mäta mängden adenosintrifosfat (ATP) i ett prov.

Visa fler detaljer
Ofta visade resurser
Säkerhetsdatablad (PDF, 0B)

Detaljer

Höjdpunkter
 • Som en integrerad del av 3M™ Clean-Trace™ hygienhanteringssystem använder Clean-Trace yttest adenosintrifosfat (ATP) luminescens för att mäta närvaron av organiskt material på en yta i miljön eller ett kirurgiskt instrument
 • Systemet hjälper till att utvärdera standarder för hygien och effektiviteten hos rengöringsprocesserna genom att mäta mängden adenosintrifosfat (ATP) i ett prov

Ytsvabbprov används tillsammans med NGi-luminometern för att få ett ATP-resultat från en yta

Clean-Trace system för hygienkontroll är en kostnadseffektiv lösning som stöder det fokus på förbättrad renhållning och hygienhantering som sker inom sjukvårdsmiljöer. Systemet är till hjälp vid utvärderingen av hygiennivåer och rengöringsprocessers effektivitet genom att mäta mängden adenosintrifosfat (ATP) i ett prov. Det anger på mindre än en minut total biologisk kontamination, inklusive mikrobiologiska och humana rester. Detta tillhandahåller en fullständigare bild av hygienstatus på ytor och utrustning.

Specifikationer

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.