1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Tillbehör för laboratorier och testning
 4. ATP-tester
 5. Luminometrar
 6. 3M™ Clean-Trace™ Hygienövervakningssystem för Clean-Trace™ Luminometer och programvara LM1, 1 per leveransförpackning

3M™ Clean-Trace™ Hygienövervakningssystem för Clean-Trace™ Luminometer och programvara LM1, 1 per leveransförpackning

 • Artikelnummer LM1
 • 3M ID 7100067976
 • UPC 50707387772746,00707387772741

Ny konstruktion för ökad precision

Visa fler detaljer

Specifikationer

Detaljer

Höjdpunkter
 • Ny konstruktion för ökad precision

3M™ Clean-Trace™ Luminometer är ett enkelt, snabbt och tillförlitligt handhållet mätverktyg som används för att kontrollera rengöringseffektivitet och inhämta, lagra och hantera data för senare analys.

3M™ Clean-Trace™ Hygienövervakningssystem är ett komplett system för livsmedelshygien, bestående av en handhållen luminometer, kompatibla tester och en kraftfull ny programvaruplattform, för att på bara några sekunder kontrollera om en yta har rengjorts effektivt. Detta för att du ska kunna fatta bättre beslut och vara bättre förberedd inför kontroller. Lär känna det nya systemet för hygienkontroll. När det gäller hygienövervakning är det mycket som står på spel, och det är viktigt att få exakt information. Och alla övervakningssystem är inte likadana. Säkerställ driften med 3M™ Clean-Trace™ Hygienövervakningssystem, som nu har en ny utformning och är ännu mer tillförlitligt. Det hjälper dig att snabbt förbereda och genomföra dina kontroller. Ger dig sinnesro genom förbättrad noggrannhet och banbrytande teknik. Kom igång. I det kompletta systemet ingår en luminometer och kraftfull programvara och det används tillsammans med 3M™ Clean-Trace™ ATP yttest UXL100, 3M™ Clean-Trace™ total ATP vattentest AQT200 och 3M™ Clean-Trace™ fritt ATP vattentest AQF100 för att identifiera kontamineringsnivån i ett prov. Kraftfull. Flexibel. Oumbärlig. 3M™ Clean-Trace™ Luminometer, som nyligen fått en ny utformning, är enklare att använda, ger snabbare resultat och är lätt att hantera med en hand. Den ergonomiska utformningen gör testningen enkel och minimerar utbildningstid och kostnader. Med en högre grad av repeterbarhet och lägre variabilitet får du exakta resultat som du kan lita på. 3M™ Clean-Trace™ Luminometer levereras med den tillhörande programvaran och har en instrumentpanel med ny utformning så att du snabbt och enkelt kan skapa, lagra och justera rapporter. Den omvandlar data till information för att hjälpa dig identifiera bakomliggande orsaker och snabbt vidta korrigerande åtgärder. Den är nu ännu enklare att använda och mer intuitiv med praktiska trådlösa funktioner och nätverksfunktioner. Använd dina data för att identifiera trender, optimera produktiviteten och ge mervärde till processer i din verksamhet.

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.