1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Tillbehör för laboratorier och testning
 4. Tillbehör för provinsamling
 5. Provinsamlingssvampar
 6. 3M™ Fuktad svamp i provpåse med buffrad peptonvattenblandning HS10BPW2G, 12,4 cm x 23 cm, 0,53 l, 100/förpackning

3M™ Fuktad svamp i provpåse med buffrad peptonvattenblandning HS10BPW2G, 12,4 cm x 23 cm, 0,53 l, 100/förpackning

 • 3M ID 7100067833
 • UPC 00707387576127,50707387576122

Användningsklara och förfuktade svampar för enkel och smidig livsmedels- och miljöprovtagning.

Visa fler detaljer

Specifikationer

Detaljer

Höjdpunkter
 • Användningsklara och förfuktade svampar för enkel och smidig livsmedels- och miljöprovtagning

3M™ Fuktad svamp med 10 ml buffrad peptonvattenblandning och handskar är enkelt förpackad för smidig hantering och mindre spill.

Den här biocidfria cellulosasvampen är förfuktad med buffrad peptonvattenblandning för smidig provtagning. Biocidfria cellulosasvampar påverkar inte mikroorganismernas livsduglighet inom 48 timmars kylförvaring för salmonella och E.coli och 72 timmar för listeria. Två polyetenhandskar i universalstorlek medföljer för att extra säkerhet och steril hantering. Cellulosamaterialet är tåligt med god uppsugningsförmåga för att hålla inne och släppa av provet utan att droppa. Påsen som rymmer 0,53 l är dubbellaminerad för extra tålighet och punkteringsskydd vid blandning och transport. Knytbanden ser till att påsen bibehålls stängd och en blå överdel och stor vit etikett förenklar identifiering av påsarna. Etiketten är perfekt för information som datum, tid för provtagning med mera, för ökad effektivitet och bättre identifiering. Både provpåsen och svampen har dekontaminerats med gammabestrålning för lång hållbarhet och för att bibehålla organismernas livsduglighet. Produkten är tillverkad i USA med material från hela världen och är certifierad och kvalitetssäkrad enligt ISO 9001:2008. Den är endast avsedd för användning i laboratorier. HACCP-metoden (Hazard Analysis Critical Control Point) är det mest allmänt accepterade protokollet för livsmedelshygien. Metoden förlitar sig på provtagningsprodukter från 3M för att identifiera och hitta möjliga risker med livsmedlen. Portabilitet, stabila anrikningsmedier och lättanvända svabbar och svampar ger dig möjlighet att testa en mängd olika möjliga risker med enastående exakta resultat. De är utformade för att samla in och säkra material från provtagningsplatsen till labbet utan att läcka eller förorena provet. Buffrad peptonvattenblandning används som förtunningsmedel eller som urskiljningslös anrikning av mikroorganismer som salmonella och E.coli från livsmedels- och miljöprover före specifik isolering och anrikning. Mikroorganismer som kan finnas i livsmedel kan skadas men ibland överleva livsmedelsprocesser och hittas inte alltid med direkta urvalstekniker. Med buffrad peptonvattenblandning kan dessa skadade mikroorganismer hittas.

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.