1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Etiketter
 4. Etikettmaterial
 5. Lasermärkning
 6. 3M™ Aluminiumfolie Etikettmaterial 7800, Matt Silver, 165 mm x 508 m, 0.05 mm

3M™ Aluminiumfolie Etikettmaterial 7800, Matt Silver, 165 mm x 508 m, 0.05 mm

3M ID 7000048467
 • Präglingsbar etikett av folie med en vinylytbeläggning för bläckreceptivitet
 • Aggressiva lim är perfekta för material som är strukturerade eller har låg ytenergi
 • Bra slitstyrka
 • Tål höga temperaturer upp till 200 °C
 Mer...
Se alla detaljer

KONTAKTA OSS!

Låt oss samarbeta! 3M-produkter utvecklas ständigt för att möta våra kunders behov. Om du behöver hjälp med att hitta rätt produkt för ditt projekt eller har andra frågor om 3M-lösningar. Ring oss på 08-92 21 00

Detaljer
 • Präglingsbar etikett av folie med en vinylytbeläggning för bläckreceptivitet
 • Aggressiva lim är perfekta för material som är strukturerade eller har låg ytenergi
 • Bra slitstyrka
 • Tål höga temperaturer upp till 200 °C

3M™ Etikettfolie 7800 är vårt material med 50 mikron matt silverfärgat folieytmaterial och ett 42 mikron akrylhäftämne 320 på en 90 g/m2 komprimerad pappersliner. Det är godkänt av UL och CSA.

Använd 3M™ etikettfolie 7800 till namnskyltar i krävande miljöer. Vårt präglingsbara etikettfolie har en ytbeläggning av vinyl som är bläckreceptiv och är ett utmärkt alternativ till traditionella namnskyltar av aluminium. Det tunga skiktet av aggressivt lim är slitstarkt och idealiskt för material som är strukturerade eller har låg ytenergi. Etikettfolien är godkänd av både UL och CSA. 3M Högpresterande etikettmaterial finns som flera olika produkter. De har hög livslängd och vidhäftning, tål kemikalier från bilar och kan användas utomhus. Vissa produkter uppfyller UL/CSA och kan användas till utskrift i flexografi eller screentryck, liksom termotransfertryck, digital utskrift, bläckstråle, laser och matrisutskrift. Finns i olika material som polyester, polypropen, vinyl, papper eller syntet. På de enskilda produktdatabladen finns mer specifik information. Typiska användningsområden för 3M Högpresterande etikettmaterial är streckkodsetiketter, spårningsetiketter, etiketter för värmeöverföring, variabeldatautskrift, etiketter för varumärken och instruktioner, varningsetiketter, hållbara dekaler, ytskydd och maskering, överlaminering, UV-skydd, manipuleringsskydd, destruerbara etiketter, meddelandet VOID (ogiltig), bedrägeriskydd, laminering, sammanfogning och digital fönstergrafik.