1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Slipprodukter
 4. Sliprondeller
 5. Snabbkopplingsrondeller
 6. Scotch-Brite™ Roloc™ Rondel SL-DR, 75 mm, CRS, Super Duty

Scotch-Brite™ Roloc™ Rondel SL-DR, 75 mm, CRS, Super Duty

 • Artikelnummer PN128884
 • 3M ID 7000046220
 • UPC 50048011337963,00048011337968,30048011337969

En specialutvecklad ytkonditioneringsrondell kan ha en dubbelt så lång livslängd som andra ytkonditioneringsrondeller.

Utjämnings- och finishingkapacitet sparar processteg och erbjuder önskad finish utan att försämra avverkningen.

Kan användas för förfining av sliplinjer, samt för metallutjämning och ytförberedelse

Visa fler detaljer

Specifikationer

Detaljer

Höjdpunkter
 • En specialutvecklad ytkonditioneringsrondell kan ha en dubbelt så lång livslängd som andra ytkonditioneringsrondeller
 • Utjämnings- och finishingkapacitet sparar processteg och erbjuder önskad finish utan att försämra avverkningen
 • Kan användas för förfining av sliplinjer, samt för metallutjämning och ytförberedelse
 • Finns i slipkornstolekarna medium, grov, heavy-duty och super-duty
 • För effektiv behandling av rostfritt stål, kolstål, mjukt stål, gjutjärn, verktygsstål och aluminium

Scotch-Brite™ Roloc™ SL Ytkonditioneringsrondell har en väv med unik konstruktion och sammansättning. Våra rondeller är igensättningsresistenta och använder ett slipmaterial av aluminiumoxid för en snabb, aggressiv avverkning och lång livslängd. De har både utjämnings- och finishingkapacitet.

Använd Scotch-Brite™ Roloc™ Ytkonditioneringsrondell för att minimera antalet konditioneringssteg vid borttagning av svetsmärken, finslipning av sliplinje, metallutjämning och lättare gradning. Våra specialutvecklade ytkonditioneringsrondeller kan ha en dubbelt så lång livslängd som andra ytkonditioneringsrondeller. Dessa hållbara och mångsidiga rondeller kombinerar utjämnings- och finishingkapacitet med aggressiv avverkning. Rondellerna har ett slipmaterial av aluminiumoxid. De är konstruerade med en non-woven-väv som motstår igensättning och värmeuppbyggnad, samt ger en aggressiv avverkning. Optimerad avverkning och enhetlig finish på både kanter och plana ytor – under rondellens hela livslängd. Med dessa rondeller behöver operatören inte trycka så hårt, vilket innebär att arbetet blir mindre ansträngande och att rondellen håller längre. Scotch-Brite Roloc SL Ytkonditioneringsrondell använder ett slipmaterial av aluminiumoxid för dess snabba avverkning och långa livslängd. Mineralen är ett robust och hållbart slipmaterial som är konstruerat för att brista under användningen, så att nya vassa slipeggar hela tiden exponeras. Det särskiljer den från traditionella slipmaterial, som snabbt slits ner när de används. Aluminiumoxidmineralens hårdhet, låga värmeutveckling och snabba avverkning gör den lämplig för slipning och finishing. Den kan användas på en mängd olika substrat vid både trä- och metallbearbetning, inklusive järnlegeringar. I Scotch-Brite ytkonditioneringsprodukter är slipmaterialet integrerat i non-woven-nylon eller syntetiska fibrer. Genom att kombinera slipmaterial med fibrer skapas ett slipsystem som ger ett jämnt resultat under produktens hela livslängd. 3M™ Roloc TR Rondeller med snabbfäste är mindre rondeller utformade för att snabbt och enkelt kunna fästas på en Roloc-stödplatta*, vilket underlättar när operatören ska byta rondell. Fästsystemen Roloc TR och TSM håller rondellen säkert på plats även vid tyngre sliparbeten och det stora utbudet av TSM Roloc-rondeller innebär att det bara tar några sekunder att växla mellan olika användningsområden. Varje rondell är också färgkodad för att du enkelt ska kunna se vilken slipkornstorlek som krävs för olika användningsområde. *Säljs separat

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.