1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Tillbehör för laboratorier och testning
 4. Tillbehör för provinsamling
 5. Förberedda mediaflaskor
 6. 3M™ Miniflaska med vipplock och 9 ml Maximum Recovery Diluent, 100 per leveransförpackning, BPPFV9MRD

3M™ Miniflaska med vipplock och 9 ml Maximum Recovery Diluent, 100 per leveransförpackning, BPPFV9MRD

 • 3M ID 7000030317
 • UPC 50707387576795,00707387576790

Locket kan öppnas med en hand och stannar i öppet läge för provtagning.

Visa fler detaljer

Specifikationer

Detaljer

Höjdpunkter
 • Locket kan öppnas med en hand och stannar i öppet läge för provtagning

3M™ Miniflaskor med vipplock och 9 ml Maximum Recovery Diluent är läckagesäkrade plastcylindrar med täta vipplock för säker transport och hantering.

De är klara för användning och fyllda med 9 ml Maximum Recovery Diluent (MRD), ett perfekt förtunningsmedel för livsmedels-, dryck- eller miljöprover och är ett kostnadseffektivt alternativ till att blanda själv. Lösningen har dekontaminerats med gammabestrålning för lång hållbarhet. Det smidiga vipplocket är snabbt, enkelt och pålitligt vid provhantering. De är enkla att öppna med en hand och locket förblir öppet för enkel provtagning. Dessutom sparar du plats i labbet tack vare den smidiga storleken. Produkten är tillverkad i USA och kvalitetssäkrad och certifierad enligt ISO 9001:2008. Den är endast avsedd för användning i laboratorier. MRD är ett skyddande isotonisk vätska som används för maximal tillväxt av mikroorganismer av olika typ. Den låga peptonkoncentrationen leder inte till någon tillväxt inom de första 1–2 timmarna efter spädning av provet. Pepton är källan till kväve, kol, vitaminer och mineraler i MRD och natriumklorid upprätthåller den kritiska osmotiska balansen.

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.