1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Tillbehör för laboratorier och testning
 4. Film och dehydrerade media
 5. Förberedda mediafickor
 6. 3M™ Anrikningspåse med 225 ml buffrad peptonvattenblandning, 32 per leveransförpackning, QEBPW225

3M™ Anrikningspåse med 225 ml buffrad peptonvattenblandning, 32 per leveransförpackning, QEBPW225

3M ID 7000030308UPC 00707387576189
 • Gammabestrålad, användningsklar påse med 225 ml buffrad peptonvattenblandning kräver ingen extra blandning eller sterilisering.
 Mer...
Se alla detaljer
Specifikationer
Manufacturing Segment
Miljöövervakning, Efterkyla, Förkyla, Klar att tillaga
Mediumtyp
Buffrad peptonvattenbuljong
Typ av test
Miljö
Varumärke
3M™
Volym
225 mL
Detaljer
 • Gammabestrålad, användningsklar påse med 225 ml buffrad peptonvattenblandning kräver ingen extra blandning eller sterilisering.

3M™ Anrikningspåse med 225 ml buffrad peptonvattenblandning är en kraftig, punkteringstålig påse, perfekt för olika provtagnings- och anrikningsprocedurer.

Påsen är utformad för att klara av hårda testförhållanden i laboratorier och är kraftig nog för förberedelser och hantering av prover. Påsen är förfylld med 225 ml anrikningsblandning och klar att användas utan någon extra blandning. Lägg bara i provet, blanda och placera påsen direkt i inkubatorn. Både blandningen och påsen har dekontaminerats med gammabestrålning för lång hållbarhet och för att bibehålla organismernas livsduglighet. Tack vare den plana underdelen kan påsen stå av sig själv och den kraftiga trådförslutningen håller den öppen så att teknikern har bägge händerna fria. När du lagt i provet i påsen viker du ned överdelen med trådförslutningen över vecket för att täta påsen. Påsen är utformad i flera lager och kraftig nog att användas med en paddelblandare för att blanda provet med anrikningslösningen. Produkten är tillverkad i USA med material från hela världen och är certifierad och kvalitetssäkrad enligt ISO 9001:2008. Den är endast avsedd för användning i laboratorier. Buffrad peptonvattenblandning används som förtunningsmedel eller som urskiljningslös anrikning av mikroorganismer som salmonella och E.coli från livsmedels- och miljöprover före specifik isolering och anrikning. Mikroorganismer som kan finnas i livsmedel kan skadas men ibland överleva livsmedelsprocesser och hittas inte alltid med direkta urvalstekniker. Med buffrad peptonvattenblandning kan dessa skadade mikroorganismer hittas.

Kontakta oss

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.