3M™ Scotchlite™ reflekterande textilväv 8935

Produkter
  • Reflekterande textilväv ger användaren ökad synbarhet på natten eller vid dåliga ljusförhållanden
  • Kan användas till flamsäkra skyddskläder enligt EN 469
  • Kan användas på ömtåliga tyger som endast tål kemtvätt
  • Stor kreativ frihet, eftersom du enkelt kan skapa former och skräddarsydda designer
 Mer...
Se alla detaljer
Totallängd (metrisk)
Overall_Length_Metric
Förpackningsstorlek
Pack_Quantity
Totalbredd (metrisk)
Overall_Width_Metric
Visa alla produkter 
 Totallängd (metrisk), Förpackningsstorlek  Totalbredd (metrisk)
Alla produkter
Stäng
Specifikationer
Certifierad prestanda nödvändig
ANSI 107 Level 2, ANSI 107-2015, Berry Compliant, CGSB, CSA Z95-2015, EN 1150, EN 471 Level 2, NFPA, NFPA och CAN/CGSB, Ingen
Färg dagtid
Silver
Fästtyp
Fastsydd
Förpackningsstorlek
1 rulle per kartong, 10 rullar per kartong, 12 rullar per kartong, 3 rullar per kartong, 9 rullar per kartong
Material
100 % bomull
Produktserie
8935
Reflekterande färg
Vit
Totalbredd (metrisk)
1270 mm, 25,4 mm, 26, 26 mm, 30 mm, 50,8 mm, 914,4 mm
Totallängd (metrisk)
100, 100 m, 200 m, 50 m
Typ av kläder
Icke-reglerade skyddskläder
Varumärke
Scotchlite™
Varumärken
Scotchlite
Detaljer
  • Reflekterande textilväv ger användaren ökad synbarhet på natten eller vid dåliga ljusförhållanden
  • Kan användas till flamsäkra skyddskläder enligt EN 469
  • Kan användas på ömtåliga tyger som endast tål kemtvätt
  • Stor kreativ frihet, eftersom du enkelt kan skapa former och skräddarsydda designer

3M™ Scotchlite™ reflekterande textilväv, silver, 8935, med hög reflektionsförmåga till plagg med god synbarhet, framför allt skyddskläder för brandbekämpning och flamsäkra arbetskläder.

3M™ Scotchlite™ reflekterande textilväv, silver, 8935, till kläder med god synbarhet, framför allt skyddskläder till brandbekämpning och flamsäkra arbetskläder. Ger ökad synbarhet till användaren nattetid eller i dåliga ljusförhållanden. Materialet lyser vitt när ljuset faller på det, även om användaren befinner sig i vägkanten. Produkten kännetecknas av hög värmeresistens och mycket hög slitstyrka. 3M:s reflekterande textilväv består av exponerade, retroreflekterande glaspärlor bundna vid en hållbar och flamsäker bomullsväv (100 % bomull) med ett särskilt bindningssystem. Det uppfyller kraven för ISO 20471, men överträffar med bred marginal de minimivärden för reflektionsförmåga som ställs för den högsta prestandanivån, vilket drastiskt förbättrar synbarheten för användaren. Bastextilen är tillverkad av förädlad bomull, vilket innebär att det reflekterande materialet inte påverkar brandhämmande egenskaper och överträffar flamskyddskraven enligt EN 469. Därför är materialet ett väldigt bra alternativ till flamsäkra skyddskläder, i synnerhet om kläderna ska tvättas i hemmet. Den reflekterande textilväven 8935 har väldigt hög slitstyrka och lång hållbarhet och kan tvättas hemma vid 60°C (50 tvättar enligt ISO 20471). Kan även kemtvättas (30 tvättar enligt ISO 3175). Själva materialet kan användas på ömtåliga tyger. När det gäller grövre tyger kan användaren välja tvättmetod. En annan fördel: Materialet finns i flera bredder och kan förses med tryck, broderier och prägling och även används till dekorer eller stansade våder. På så sätt är det enkelt att ta fram skräddarsydda designer. Dessutom är materialets retroreflekterande egenskaper inte beroende av plaggets ytstruktur och reflexeffekten kvarstår även när plagget är vått. Det innebär hög synbarhet ur många infallsvinklar och även vid dåliga väderhållanden. 3M:s patenterade glaspärleteknik ger filmen ett tygliknande utseende och gör det lätt och flexibelt med maximal bekvämlighet för användaren. Varumärket 3M™ Scotchlite™ är känt för sin höga kvalitet. 3M är en av världens ledande leverantörer av reflekterande material och har stor kompetens på området med ett brett utbud av säkerhetslösningar. Det mångfasetterade teknikföretaget erbjuder en rad beprövade tjänster, bland annat kundstöd inom designutveckling och hjälp med att hitta kvalificerade partner.