3M™ Scotchlite™ reflekterande textilväv 8912

 • Reflekterande textilväv ger användaren ökad synbarhet på natten eller vid dåliga ljusförhållanden
 • Kan tvättas i vanlig tvättmaskin vid 60°C
 • Stor kreativ frihet, eftersom du enkelt kan skapa former och skräddarsydda designer
 • Öko-Tex-godkänd
 Mer...
Se alla detaljer
Alla produkter
Stäng
Specifikationer
Certifierad prestanda nödvändig
Oeko-Tex
Färg dagtid
Silver
Fästtyp
Fastsydd
Förpackningsstorlek
1 rulle per kartong, 12 rullar per kartong, 3 rullar per kartong
Material
65 % polyester, 35 % bomull
Produktserie
8912
Reflekterande färg
Vit
Totalbredd (metrisk)
1068 mm, 25,4 mm, 50,8 mm, 914,4 mm
Totallängd (metrisk)
100 m, 200 m, 50 m
Typ av kläder
Konsument, Hi-Vis Kläder, Icke-reglerade skyddskläder
Varumärke
Scotchlite™
Varumärken
Scotchlite
Detaljer
 • Reflekterande textilväv ger användaren ökad synbarhet på natten eller vid dåliga ljusförhållanden
 • Kan tvättas i vanlig tvättmaskin vid 60°C
 • Stor kreativ frihet, eftersom du enkelt kan skapa former och skräddarsydda designer
 • Öko-Tex-godkänd

3M™ Scotchlite™ reflekterande textilväv, silver, 8912, med hög reflektionsförmåga till skyddskläder med god synbarhet som utsätts för litet slitage, exempelvis arbetskläder inom industrin och varselplagg, fritidskläder och personlig utrustning.

3M™ Scotchlite™ reflekterande textilväv, silver, 8912, till kläder med god synbarhet, exempelvis arbetskläder inom industrin och varselplagg som utsätts för litet slitage, fritidskläder och personlig utrustning. Ger ökad synbarhet till användaren nattetid eller i dåliga ljusförhållanden. Materialet lyser vitt när ljuset faller på det, även om användaren befinner sig i vägkanten. Materialet består av exponerade, retroreflekterande glaspärlor bundna vid en hållbar textilväv (65 % polyester, 35 % bomull) med ett bindningssystem. 3M:s reflekterande textilväv uppfyller kraven för ISO 20471 och överträffar med bred marginal de minimivärden för reflektionsförmåga som ställs för den högsta prestandanivån, vilket drastiskt förbättrar synbarheten för användaren. Det är en prisvärd produkt som ger god synbarhet på varselkläder som ska hålla länge, men som tvättas i hemmet. Den reflekterande textilväven 8912 kan tvättas i vanlig tvättmaskin i upp till 60°C (60 tvättar enligt ISO 20471). En annan fördel: Materialet finns i flera bredder och kan förses med tryck, broderier och prägling och även används till dekorer eller stansade våder. På så sätt är det enkelt att ta fram skräddarsydda designer. Dessutom är materialets retroreflekterande egenskaper inte beroende av plaggets ytstruktur och reflexeffekten kvarstår även när plagget är vått. Det innebär hög synbarhet ur många infallsvinklar och även vid dåliga väderhållanden. 3M:s patenterade glaspärleteknik ger också väven ett tygliknande utseende och gör det lätt och flexibelt med maximal bekvämlighet för användaren. Materialet är mjukt och behagligt och känns bekvämt under användning. Och ett plus när det gäller säkerheten: Materialet är Öko-Tex-godkänt och innehåller inte några ämnen som är irriterande för huden. Varumärket 3M™ Scotchlite™ är känt för sin höga kvalitet. 3M är en av världens ledande leverantörer av reflekterande material och har stor kompetens på området med ett brett utbud av säkerhetslösningar. Det mångfasetterade teknikföretaget erbjuder en rad beprövade tjänster, bland annat kundstöd inom designutveckling och hjälp med att hitta kvalificerade partner.

Kontakta oss

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.