1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Lim, tätningsmedel och fyllmedel
 4. Flexibla lim
 5. Lösningsmedelshaltiga lim
 6. 3M™ Neoprenbaserat Högpresterande Gummilim 1300, Guldgul, 1 L

3M™ Neoprenbaserat Högpresterande Gummilim 1300, Guldgul, 1 L

 • 3M ID 7100036550
 • UPC 04046719305933

Kan sammanfoga neopren, SBR, butyl och andra gummityper med diverse andra substrat.

Har utmärkt fukt- och värmebeständighet upp till 148 °C/300 °F.

Kan användas som kontakt- eller våtlim.

Visa fler detaljer
Ofta visade resurser
Säkerhetsdatablad (PDF, 0B)

Behöver du en specifik form eller storlek anpassad till din konstruktion?

Konverterare använder våra avancerade häftämnesteknologier i kombination med sin spetskompetens inom konvertering. På så sätt kan du få utstansade detaljer som passar perfekt i din konstruktion.

Detaljer

Höjdpunkter
 • Kan sammanfoga neopren, SBR, butyl och andra gummityper med diverse andra substrat
 • Har utmärkt fukt- och värmebeständighet upp till 148 °C/300 °F
 • Kan användas som kontakt- eller våtlim
 • Finns tillgängligt i tub, burk och hink
 • Kompatibelt med industriell sprayutrustning

3M™ neoprenbaserat högeffektivt gummilim 1300 är ett mångsidigt, lösningsmedelsbaserat lim. Det ger omedelbar styrka och god värmebeständighet, och används ofta för att fästa de flesta gummi- och packningsmaterial. Limmet är även lämpligt för gummitäckning av stora områden, stötdämpare och mycket annat.

Ett mångsidigt gummilim 3M™ neoprenbaserat högeffektivt gummilim 1300 är ett av våra mest mångsidiga lösningsmedelsbaserade lim för gummi och packningar. Det här limmet fäster neopren, återvunnet material, SBR och butylgummi till metall, trä och de flesta plaster. Det ger utmärkt värme- och vattenbeständighet och klarar av temperaturer upp till 149 °C (300 °F). 3M™ Neoprenbaserat högeffektivt gummi- och packningslim 1300 torkar lagom snabbt så att du har tid att placera och justera utan att sinka produktionen. Rekommenderade användningsområden Allmänt underhåll och reparationer Fästa gummipackningar till metallytor Allmän sammanfogning (ej EPDM eller TPO) Fästa gummi till olika underlag Reparera gummi Ett MRO-lim för vardagsanvändning med industriella egenskaper Tack vare den mångsidiga utformningen av 3M™ Neoprenbaserat högeffektivt gummi- och packningslim 1300, har det blivit ett av de populäraste limmen för allmänt underhåll och reparationer. För att kunna möta efterfrågan vid större tillämpningar har vi gjort 3M™ Neoprenbaserat högeffektivt gummi- och packningslim 1300 tillgängligt i tuber, burkar och dunkar. Dessutom kan det här limmet sprayas på med industriell sprayutrustning. Applicera limmet Oavsett om det sprayas, penslas eller rollas på, är det en enkel match att applicera ditt 3M™-lim. Börja applicera limmet försiktigt på ytan tills du täckt den jämnt. Om du använder ett överlappande mönster bör det räcka med ett lager för de flesta ytor. Effektiv täckning uppnås när 80 % eller mer av ytan har täckts. Vissa underlag, som porösa material, kan kräva ytterligare ett lager. Om du vill applicera ytterligare lim väntar du tills det första lagret känns torrt vid beröring innan du applicerar det andra lagret.

Specifikationer

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.