1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Personlig skyddsutrustning
 4. Andningsskydd
 5. Återanvändbara andningsskydd
 6. Filter
 7. 3M™ Filter i PV-serien för användning med PV-300-serien

3M™ Filter i PV-serien för användning med PV-300-serien

 • Tillgängliga alternativ
 • | Välj produktalternativ för ID.

Filtret skyddar mot fasta och flytande partiklar, giftiga och radioaktiva partiklar, samt mikroorganismer (t.ex. bakterier och virus).

Lämplig för användning med 3M™ Fläktassisterat andningsskyddssystem PV-300E (hette tidigare 3M™ Scott™ Phantom Vision)

Lämpligt för användning med 3M™ andningsskydd med halvmask i HF-350-serien i undertrycksläge (hette tidigare 3M™ Scott™ AVIVA 50)

Visa fler detaljer
Ofta visade resurser
Tekniskt datablad (PDF, 224KB)

Specifikationer

Detaljer

Höjdpunkter
 • Filtret skyddar mot fasta och flytande partiklar, giftiga och radioaktiva partiklar, samt mikroorganismer (t.ex. bakterier och virus)
 • Lämplig för användning med 3M™ Fläktassisterat andningsskyddssystem PV-300E (hette tidigare 3M™ Scott™ Phantom Vision)
 • Lämpligt för användning med 3M™ andningsskydd med halvmask i HF-350-serien i undertrycksläge (hette tidigare 3M™ Scott™ AVIVA 50)
 • Har en 50 mm skruvgänga

3M™ Partikelfilter V-1251E skyddar mot en rad partiklar, inklusive fasta och flytande partiklar, giftiga och radioaktiva partiklar, mikroorganismer (t.ex. bakterier och virus) och enzymer. Filtret är konstruerat för användning med 3M™ Fläktassisterat andningsskydd PV-300E och 3M™ Andningsskydd med halvmask i HF-350-serien i undertrycksläge.

Använd 3M™ Partikelfilter V-1251E för ett effektivt skydd mot en rad partiklar, inklusive fasta och flytande partiklar, giftiga och radioaktiva partiklar, mikroorganismer (t.ex. bakterier och virus) och enzymer. Lämpligt för användning med 3M™ Fläktassisterat andningsskydd PV-300E och 3M™ Andningsskydd med halvmask i HF-350-serien i undertrycksläge.

Resurser

Köps ofta tillsammans

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist