3M™ Scott™ ProPak-fx-EZ-Flo SCBA

 • 3M ID B5005218016

Utformad för den professionella brandkåren

Den andningsstyrda ventilen EZ-Flo aktiveras vid första andningstaget, ger ett lågt andningsmotstånd samt har luftkanaler som förhindrar imbildning.

Robust bakre ramkonstruktion med vadderad sele och justerbar ryggplatta

Visa fler detaljer

Specifikationer

Detaljer

Höjdpunkter
 • Utformad för den professionella brandkåren
 • Den andningsstyrda ventilen EZ-Flo aktiveras vid första andningstaget, ger ett lågt andningsmotstånd samt har luftkanaler som förhindrar imbildning
 • Robust bakre ramkonstruktion med vadderad sele och justerbar ryggplatta
 • Används med 3M™ Scott™ AV-3000 V320HT Helmask

3M™ Scott™ ProPak EZ-Flo är en bärbar andningsapparat med tryckluft av typ 2 med vadderad sele samt justerbar ryggplatta. Den finns i standard- och CBRN-varianter för skydd i de allra mest krävande miljöerna.

3M™ Scott™ ProPak-EZ-Flo är särskilt utformad för den professionella brandkåren och har hög prestanda och användarkomfort med en vadderad sele och ett justerbart midjebälte med en höftvridpunkt av bältet. Den har EZ-Flo andningsstyrd ventil som används med helmasken AV-3000 HT. Andningsapparaten ProPak-EZ-Flo består av en ryggplatta, bärsele och ett tryckluftssystem med flaskkoppling, regulator, manometer, vissla och andningsstyrd ventil. Bekväm design med en omslutande sele med reflexband, vadderade sidoarmar (nedre sele), vadderade ställbara axelremmar (övre sele) och stora spännen som är lätta att hantera med handskar på och gör det enkelt att ta på och av utrustningen. Den justerbara ryggplattan har tre höjdinställningar för midjebältet. Hela 3M™ Scott™ ProPak-sortimentet har godkänts enligt EN 137:2006 typ 2 (och uppfyller kravet för fullständig flamtålighet), MED, ISO 20269-2 och ISO 23269-3.

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.