1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Personlig skyddsutrustning
 4. Svetsskydd
 5. Andningsskyddade svetshjälmssystem

3M™ Versaflo™ V-500E andningssystem med lufttillförsel med 3M™ Speedglas™ 9100 MP svetshjälm

 • 3M ID 7000044564

Kombinerat skydd för ögon, ansikte och huvud vid svetsning och andningsskydd med lufttillförsel för användning vid svetsning.

Passar till 3M™ Speedglas™ Svetsglas serie 9100 (passivt eller automatiskt nedbländande)

Utformad från början för att passa med en av våra 3M™ Peltor™ hörselkåpor som tillval:

Visa fler detaljer
Ofta visade resurser
Tekniskt datablad (PDF, 73KB)

Detaljer

Höjdpunkter
 • Kombinerat skydd för ögon, ansikte och huvud vid svetsning och andningsskydd med lufttillförsel för användning vid svetsning
 • Passar till 3M™ Speedglas™ Svetsglas serie 9100 (passivt eller automatiskt nedbländande)
 • Utformad från början för att passa med en av våra 3M™ Peltor™ hörselkåpor som tillval:
 • Levereras med 3M™ Versaflo™ luftregulator med lufttillförsel V-500E
 • Sidofönster (täthetsgrad 5) kan hjälpa till att vidga synfältet
 • 3M™ Versaflo™ Trycklufttrycksmatat andningsskydd V-500E är balanserad, bärs i bältet och är lätt att justera med jämnt luftflöde

3M™ Speedglas™ Svetshjälm 9100 MP och 3M™ Versaflo™ Trycklufttrycksmatat andningsskydd ger ögon-, ansikts- och andningsskydd med ett svetsglas som kan fällas upp och ett stort, klart skyddsvisir i kombination med ett stort (170 mm × 100 mm), transparent skyddsvisir och en skyddshjälm. För användning med 3M™ Speedglas™ Svetsglas i 9100-serien (säljs separat).

Svetsa tryggt med 3M™ Speedglas™ Svetshjälm 9100 MP med 3M™ Versaflo™ Trycklufttrycksmatat andningsskydd V-500E. Den passar med 3M™ Speedglas™ Svetsglas serie 9100 (passivt eller automatiskt nedbländande) Vår svetshjälm har ett uppfällbart svetsglas med ett brett, klart (170 mm × 100 mm) skyddsvisir under, vilket gör den idealisk för precisionsslipning i svagt ljus. Överdelen är tillverkad av värmebeständig polykarbonat och uppfyller EN 379-standarden för industriella skyddshjälmar. Dessutom ger de 5 sidofönstren ger bättre sikt åt sidorna, så att användare kan vara mer medvetna om sin omgivning. Hjälmen är också utformad från början för att kunna ta emot en av våra 3M™ Peltor™ hörselkåpor som tillval: hörselskydd med låg profil (säljs separat). Luftregulatorn V-500E är en balanserad, bältesförsedd, lättjusterad regulator som konsekvent levererar luftflödet på den nivå som du har ställt in, från 170 l/min till 305 l/min. För att uppfylla kraven i EN 12021 måste lufttillförseln vara luft av andningsbar kvalitet. För ytterligare komfort och skydd kan oljedimma, vattenånga eller giftfria och obehagliga lukter i lufttillförseln enkelt avlägsnas med en luftreningsstation, t.ex. 3M™ Aircare™ Filtreringssystem ACU-03 (väggmonterad) eller ACU-04 (fristående). Observera att medföljande luftregulatorer med uppvärmning eller kylning (V-100E/V-200E) finns tillgängliga som alternativ regulator (endast som en separat beställning - inte som system).

Specifikationer

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.


Relaterade Produkter

Funktioner Huvudskydd
Förpackningsantal 1
Linstyp Ingen lins
Luftkälla Tryckluftsmatat ansiktsskydd
Produktkod 578800
Produktserie 9100 MP, Versaflo V-500E
Produkttyp Hjälm utan svetsglas
Rekommenderad tillämpning Metallbearbetning, Reparation av metall, Slipning, Svetsning
Sidofönster Ja
Skyddsnivå NSF 200
Slipningsalternativ Uppfällbar med klart visir
Svetsfilternummer 3M™ Speedglas™ svetsfilterserie 9100
Svetsningsprocecss Slipning
Varumärken Speedglas™