3M™ Performance Sprutpistol Rebuildkit, 26840

 • 3M ID 7100228530
 • UPC 00051131268401

Omfattar allt som behövs för att bygga om, inklusive alla fästelement

Uppdatera avtryckaren, nålen, luft och färgjusteringen med nya fjädrar och tätningar

Använd endast med 3M™ Performance Sprutpistol

Visa fler detaljer
Ofta visade resurser
Tekniskt datablad (PDF, 1MB)

Detaljer

Höjdpunkter
 • Omfattar allt som behövs för att bygga om, inklusive alla fästelement
 • Uppdatera avtryckaren, nålen, luft och färgjusteringen med nya fjädrar och tätningar
 • Använd endast med 3M™ Performance Sprutpistol
 • Omfattar detaljerad bruksanvisning

3M™ Performance Sprutpistol Rebuildkit innehåller de reservdelar som behövs för att bygga om 3M™ Performance Sprutpistol. Innehåller yttre reservdelar samt alla nödvändiga inre tätningar, fjädrar, skruvar och delar. Bruksanvisningen innehåller specifik information om hur man bygger om.

3M™ Performance Sprutpistol Rebuildkit innehåller de delar som krävs för en fullständig ombyggnad av 3M™ Performance Sprutpistol. Perfekt för att bidra till att minska den förlorade arbetstiden tack vare snabb och enkel montering av sprutpistolen. Med hjälp av den medföljande bruksanvisningen kan användarna ta isär sprutpistolen för att byta ut nålen, fjädrarna, tätningarna, alla originalfästelement och andra delar. Satsen omfattar en svetsad ram och yttre låsring för byte. När den väl har byggts om kan 3M™ Performance Sprutpistol fungera som ny. Obs! Utför inte annat underhåll eller service på sprutpistolen än det som anges i bruksanvisningen. Använd med 3M™ Performance Sprutpistol. Den är tillverkad av stöttålig komposit och är en av branschens lättaste sprutpistoler, men den är ändå tillräckligt tålig för krävande industri- och fordonsförhållanden. Den mångsidiga designen gör det möjligt för lackerare att spruta från en tryckkälla eller gravitationskopp. Utbytbara sprutmunstycken gör att du kan spruta många olika lacker och varje byte till nytt munstycke får sprutpistolen att kännas som ny.

Specifikationer

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.