3M™ Performance Sprutpistol tryckslangsstift, 26834

 • 3M ID 7100228107
 • UPC 00051131268340

Stiftet fäster tryckslangen ordentligt till 3M™ Performance Sprutpistol

Paketet innehåller 4 gaffelstift i stål med kulspärr

Smidig stålkonstruktion förs in i och ut ur tryckslangens fäste

Visa fler detaljer
Ofta visade resurser
Tekniskt datablad (PDF, 1MB)

Detaljer

Höjdpunkter
 • Stiftet fäster tryckslangen ordentligt till 3M™ Performance Sprutpistol
 • Paketet innehåller 4 gaffelstift i stål med kulspärr
 • Smidig stålkonstruktion förs in i och ut ur tryckslangens fäste
 • Används med 3M™ Performance Sprutpistol Tryckslang

3M™ Performance Sprutpistol tryckslangsstift är ett utbytbart fäststift för 3M™ Performance Sprutpistol Tryckslang. Gaffelstiften används för att fästa tryckslangen på höljet till 3M™ Performance Sprutpistol. Kopplingen ger lackeraren ytterligare kontroll och hjälper till att förhindra att sprutmunstycket vrider sig och förhindrar oönskad belastning.

Paketet med 3M™ Performance Sprutpistol tryckslangsstift innehåller fyra fäststift med kulspärr för 3M™ Performance Sprutpistol Tryckslang. Stiften används för att fästa tryckslangen på höljet till 3M™ Performance Sprutpistol. Stiftet låser snabbt fästet på tryckslangen till sprutpistolens bas, vilket hjälper till att förhindra att sprutmunstycket vrider sig och förhindrar oönskad belastning. Det inbyggda, fjäderbelastade kullagret förhindrar att stiftet faller ut, samtidigt som det möjliggör enkel borttagning när så önskas. När tryckslangen ska tas bort är det enkelt att ta bort stiftet för snabb demontering. Använd med 3M™ Performance Sprutpistol, en innovativ lösning som har utformats med industrilackerare i åtanke. Den är tillverkad av stöttålig komposit och är en av branschens lättaste sprutpistoler, men den är ändå tillräckligt tålig för krävande industriella förhållanden. Den mångsidiga designen gör det möjligt för lackerare att spruta från en tryckkälla eller en gravitationskopp. Utbytbara sprutmunstycken gör att du kan spruta många olika lacker och varje byte till nytt munstycke får sprutpistolen att kännas som ny.

Specifikationer

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.


Liknande produkter

Användningsområden Färgsprutning, Målning, Primer
Hållarens konstruktion Enkel pistol
Material Belagt stål
Produkttyp Stift
Varumärken 3M™

Relaterade Produkter