3M™ Performance Sprutpistol Kulventil, 26839

 • 3M ID 7100228103
 • UPC 00051131268395

Kulventil gör det möjligt för lackeraren att stoppa färgflödet till sprutpistolen

Fästs mellan tryckslang och tilloppsslang i en tryckmatad konfiguration

Tätningarna är kompatibla med både lösningsmedelsbaserade och vattenbaserade lacker

Visa fler detaljer
Ofta visade resurser
Tekniskt datablad (PDF, 1MB)

Detaljer

Höjdpunkter
 • Kulventil gör det möjligt för lackeraren att stoppa färgflödet till sprutpistolen
 • Fästs mellan tryckslang och tilloppsslang i en tryckmatad konfiguration
 • Tätningarna är kompatibla med både lösningsmedelsbaserade och vattenbaserade lacker
 • Gör det möjligt att ta bort sprutpistolen eller byta munstycket utan att inaktivera tryckkällan

3M™ Performance Sprutpistol Kulventil är ett tillbehör för 3M™ Performance Sprutpistolsystem som har konfigurerats som en tryckmatningsspruta. Ventilen ger sprutpistolsanvändaren möjlighet att stoppa färgflödet från tryckkällan (koppen eller pumpen) vid sprutpistolens ände av tilloppsslangen. Rekommenderas när lackerare inte har enkel tillgång till tryckkällan. Lätt och enkel att använda.

Genom att lägga till en 3M™ Performance Sprutpistol Kulventil blir det möjligt för lackeraren att snabbt stoppa färgflödet till 3M™ Performance Sprutpistol när sprutpistolen är inställd som en tryckmatad spruta. Den här ventilen rekommenderas när lackeraren inte har enkel tillgång till tryckkällan (t.ex. på en stege eller långt borta). Den lätta ventilen är kompatibel med både vattenbaserade och lösningsmedelsbaserade lacker. Den fästs på tryckslangen i den nedre änden av sprutpistolens handtag. Ventilen har ett hangängat och ett hongängat beslag. Kvartsvarvshandtaget passas in parallellt med slangen när det är öppet, och vinkelrätt när det är stängt. Använd med 3M™ Performance Sprutpistol, en innovativ lösning som har utformats med industrilackerare i åtanke. Den är tillverkad av stöttålig komposit och är en av branschens lättaste sprutpistoler, men den är ändå tillräckligt tålig för krävande industriella förhållanden. Den mångsidiga designen gör det möjligt för lackerare att spruta från en tryckkälla eller en gravitationskopp. Utbytbara sprutmunstycken gör att du kan spruta många olika lacker och varje nytt munstycke får den att kännas som ny.

Specifikationer

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.


Liknande produkter

Användningsområden Applicering av beläggning, Färgsprutning, Målning, Sprayning av beläggning
Drifttryck (metrisk) 9.9974 bar
Luftförbrukning (metrisk) 368.12 L/min
Material Aluminium
Munstyckets diameter (metrisk) 33 mm
Produkttyp Ventil
Varumärken 3M™

Relaterade Produkter