3M™ Performance Tryckslang för sprutpistol, 26833

 • 3M ID 7100228105
 • UPC 00051131268333

Hjälper till att snabbt konvertera Performance Sprutpistol mellan gravitations- och tryckmatade system

Fästs säkert på sprutpistolen för bättre balans och slangkontroll

Snabb anslutning till 3M™ Performance Pressure HVLP Sprutmunstycken för enkel montering eller byte

Visa fler detaljer
Ofta visade resurser
Tekniskt datablad (PDF, 1MB)

Detaljer

Höjdpunkter
 • Hjälper till att snabbt konvertera Performance Sprutpistol mellan gravitations- och tryckmatade system
 • Fästs säkert på sprutpistolen för bättre balans och slangkontroll
 • Snabb anslutning till 3M™ Performance Pressure HVLP Sprutmunstycken för enkel montering eller byte
 • Fästs på tilloppsslangen med standardgängad koppling
 • Särskilt stabiliseringsfäste som är lätt att sätta dit ansluter slangen till sprutpistolens hölje
 • Genomskinlig tryckslang gör det enkelt att kontrollera att rengöringen är klar

3M™ Performance Tryckslang för sprutpistol ansluts till 3M™ Performance Sprutpistol för tryckmatad användning. Ger en snabb anslutning mellan sprutmunstycket och den trycksatta färgtilloppsslangen. Fästs säkert på sprutpistolen för bättre balans och slangkontroll. Kan användas med kulventil för att styra färgflödet från tryckkälla.

3M™ Performance Tryckslang för sprutpistol ansluter 3M™ Performance Sprutpistol till en tilloppsslang för kontinuerlig sprutning av stora mängder från en tryckkälla (kopp eller pump). Tryckslangen har en snabbkoppling som kopplas på 3M™ Performance munstycke. Den andra änden av slangen har en standardgängad koppling för att koppla den mot antingen en tilloppsslang eller en valfri kulventil. Ett unikt stabiliseringsfäste vid slangens gängade kopplingsände fäster slangen till basen av sprutpistolen med en gaffelsprint med kulspärr. Fästet hjälper teknikern att kontrollera slangarna, minskar belastningen på slangen och beslagen och hjälper till att förbättra sprutpistolens balans. Slangen ansluts till sprutmunstycket genom att helt enkelt vrida ett kvarts varv, vilket gör det lätt att montera sprutpistolen, ta isär den och byta ut munstycken. Använd med 3M™ Performance Sprutpistol, en innovativ lösning som har utformats med industrilackerare i åtanke. Den är tillverkad av stöttålig komposit och är en av branschens lättaste sprutpistoler, men den är ändå tillräckligt tålig för krävande industriella förhållanden. Den mångsidiga designen gör det möjligt för lackerare att spruta från en tryckkälla eller en gravitationskopp. Utbytbara sprutmunstycken gör att du kan spruta många olika lacker och varje byte till nytt munstycke får sprutpistolen att kännas som ny.

Specifikationer

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.


Liknande produkter

Användningsområden Färgsprutning, Målning, Primer
Innerdiameter (metrisk) 10.1 mm
Material Komposit
Produkttyp Slangsats
Slangtyp Vätska
Totallängd (metrisk) 18.2 cm
Varumärken 3M™

Relaterade Produkter