3M™ Performance Sprutpistol, 26832

 • 3M ID 7100228462
 • UPC 04054596831384

3M™ Performance Sprutpistol kan användas med HVLP tryck- och gravitationsmatade munstycken samt 3M™ Performance Fine Finish Spraymunstycken.

Låg vikt och stöttåligt hölje tillverkat av avancerat kompositmaterial

Ändras snabbt mellan tryckmatade system och gravitationsmatade 3M™ PPS™ Series 2.0 Spray Cup System

Visa fler detaljer
Ofta visade resurser
Tekniskt datablad (PDF, 1MB)

Detaljer

Höjdpunkter
 • 3M™ Performance Sprutpistol kan användas med HVLP tryck- och gravitationsmatade munstycken samt 3M™ Performance Fine Finish Spraymunstycken
 • Låg vikt och stöttåligt hölje tillverkat av avancerat kompositmaterial
 • Ändras snabbt mellan tryckmatade system och gravitationsmatade 3M™ PPS™ Series 2.0 Spray Cup System
 • Utbytbara munstycken som är lätta att byta från 0.9 till 2.0
 • Utformat för komfort
 • Enkel, innovativ design innebär färre delar att underhålla eller byta ut
 • 3M™ Performance Sprutpistol inkluderar en 3M™ Performance Sprutpistol och en luftkontrollventil

3M™ Performance Sprutpistol har låg vikt, lätt att använda och tagits fram för den moderna lackeraren. Den kan användas till många olika lacker från antingen en tryckmatad källa eller ansluten gravitationskopp. Det stöttåliga komposithöljet gör den till en av de lättaste sprutpistolerna på marknaden, samtidigt som den är tillräckligt tålig för krävande industri- och fordonsförhållanden.

3M™ Performance Sprutpistol har tagits fram för den moderna lackeraren och ger teknikern ett smartare sätt att spruta. Sprutpistolen är tillverkad av ett avancerat stöttåligt kompositmaterial och är en av branschens lättaste men ändå tillräckligt tålig för de mest krävande industriella förhållandena. Allt från avtryckaren till sprutpistolens hölje har optimerats av kinesiologer för att förbättra komforten, särskilt när det gäller de höga krav som ställs vid sprutning hela dagen. Den har en mångsidig design som gör att teknikern kan spruta antingen från en tryckkälla eller gravitationskopp. Den tryckmatade slangen och munstyckena möjliggör kontinuerlig sprutning av stora volymer för större jobb. Vid spot repair och andra mindre reparationer kan sprutpistolen omvandlas så att den passar till 3M™ PPS™ Series 2.0 Spray Cup System. Med detta får du rätt färgmängd för att passa jobbets storlek och ytbehandling. Enkel, innovativ design innebär färre delar att underhålla. Tack vare utbytbara munstycken passerar färgen aldrig genom sprutpistolen. Rengöringen är så enkel som att torka av nålspetsen och byta ut munstycket, vilket innebär att du slipper montera isär eller blötlägga i lösningsmedel. Det är som att få en helt ny sprutpistol varje gång du sätter på ett nytt munstycke. Med storlekar från 0.9 till 2.0 gör 3M™ Performance Sprutmunstycken att du enkelt kan spruta många olika lacker – som grundfärger, ytbeläggningar, klarlacker och lim.

Specifikationer

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.


Liknande produkter

Användningsområden Applicering av beläggning, Färgsprutning, Målning, Sprayning av beläggning
Luftförbrukning (metrisk) 370 L/min
Varumärken 3M™