3M™ Performance Industriellt Sprutpistolsystem, 26878

 • 3M ID 7100228476
 • UPC 04054596831292

Låg vikt och stöttåligt hölje tillverkat av avancerat kompositmaterial

Växla mellan tryckmatad slang och 3M™ PPS Series 2.0 Spray Cup System

Utbytbara munstycken med snabbyte från 0.9 till 2.0

Visa fler detaljer
Ofta visade resurser
Tekniskt datablad (PDF, 1MB)

Detaljer

Höjdpunkter
 • Låg vikt och stöttåligt hölje tillverkat av avancerat kompositmaterial
 • Växla mellan tryckmatad slang och 3M™ PPS Series 2.0 Spray Cup System
 • Utbytbara munstycken med snabbyte från 0.9 till 2.0
 • Utformat för komfort
 • Enkel, innovativ design innebär färre delar att underhålla eller byta ut

3M™ Performance Sprutpistol har låg vikt och är lätt att använda. Den har tagits fram för industrilackerare. Den är tillverkad av stöttålig komposit och är en av branschens lättaste sprutpistoler, men den är ändå tillräckligt tålig för krävande förhållanden. Den mångsidiga utformningen gör det möjligt att spruta från en tryckkälla eller en gravitationskopp. Utbytbara munstycken från 0.9 till 2.0 gör det möjligt att spruta många olika lacker.

3M™ Performance Sprutpistol är vår lösning för industrilackering som kan bidra till att minska variabiliteten i processen och öka produktiviteten genom att ge teknikerna ett smartare sätt att spruta. 3M™ Performance Sprutpistol har låg vikt och är lätt att använda och har utformats för industriella målningsarbeten. Sprutpistolen är tillverkad av ett avancerat stöttåligt kompositmaterial och är en av branschens lättaste men ändå tillräckligt tålig för de mest krävande industriella förhållandena. Allt från avtryckaren till sprutpistolens hölje har optimerats av kinesiologer för att förbättra komforten. särskilt när det gäller de höga krav som ställs vid sprutning hela dagen. Den har en mångsidig design som gör att teknikern kan spruta antingen från en tryckkälla eller gravitationskopp. Den tryckmatade slangen och munstyckena möjliggör kontinuerlig sprutning av stora volymer för större jobb. Vid spot repair och andra mindre reparationer kan sprutpistolen omvandlas så att den passar till 3M™ PPS™ Series 2.0 Spray Cup System. Med detta får du rätt färgmängd för att passa jobbets storlek och ytbehandling. Enkel, innovativ design innebär färre delar att underhålla. Tack vare utbytbara munstycken passerar färgen aldrig genom sprutpistolen. Rengöringen är så enkel som att torka av nålspetsen och byta ut munstycket, vilket innebär att du slipper montera isär eller blötlägga i lösningsmedel. Det är som att få en helt ny sprutpistol varje gång du sätter på ett nytt munstycke. Med storlekar från 0.9 till 2.0 gör 3M™ Performance Sprutmunstycken att du enkelt kan spruta många olika lacker – som grundfärger, ytbeläggningar, klarlacker och lim.

Specifikationer

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.


Liknande produkter

Användningsområden Applicering av beläggning, Färgsprutning, Målning, Sprayning av beläggning
Luftförbrukning (metrisk) 370 L/min
Varumärken 3M™