1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Personlig skyddsutrustning
 4. Hörselskydd
 5. Passformstest för hörselskydd
 6. 3M™ E-A-R™ Push-Ins™ Hörselproppar för passformstestning, 50 par/låda, 393-2002 50

3M™ E-A-R™ Push-Ins™ Hörselproppar för passformstestning, 50 par/låda, 393-2002 50

 • 3M ID 7000052881

Dessa testhörselproppar är modifierade med ett teströr för användning vid passformstester av hörselproppar med 3M™ E-A-Rfit™ Validation System.

För användning med 3M™ E-A-Rfit™ Validation System för att mäta hörselskyddsutrustnings effektivitet

Ska inte användas som hörselskydd

Visa fler detaljer

Detaljer

Höjdpunkter
 • Dessa testhörselproppar är modifierade med ett teströr för användning vid passformstester av hörselproppar med 3M™ E-A-Rfit™ Validation System
 • För användning med 3M™ E-A-Rfit™ Validation System för att mäta hörselskyddsutrustnings effektivitet
 • Ska inte användas som hörselskydd
 • 50 par per låda
 • Produkter från 3M PSD är endast avsedda för yrkesmässig användning

3M™ E-A-R™ Push-Ins™ hörselproppar för passformstestning är avsedda att användas med 3M™ E-A-Rfit™ Dual-Ear Validation System. Våra hörselproppar är specialutrustade med ett teströr för passformstestning.

3M™ E-A-R™ Push-Ins™ hörselproppar för passformstestning är en modifierad version av 3M™ E-A-R™ Push-Ins hörselproppar som du redan känner till, speciellt utformade för att användas med 3M™ E-A-Rfit™ Dual-Ear Validation System. De här hörselpropparna är av samma modell som de som säljs som standard, men är specifikt framtagna för användning med 3M E-A-Rfit Dual-Ear Validation System. Systemet får ett godkänt eller misslyckat resultat baserat på medarbetarens PAR-värde när han eller hon bär hörselproppar från 3M. De här hörselpropparna för passformstestning gör det möjligt för arbetsgivare att fastställa vilken skyddsnivå som den specifika modellen av hörselproppar ger. Användarna kan använda passformstestversioner av den befintliga modellen av hörselproppar som de använder på arbetsplatsen för att bedöma passform och efterlevnad. Med hjälp av hörselpropparna för passformstestning mäter 3M E-A-Rfit Dual Ear Validation System hörselskyddets effektivitet inuti användarens öra och ger exakta, kvantitativa resultat. De här hörselpropparna för passformstestning är endast avsedda att användas med systemet och är inte lämpliga att användas som hörselskydd. Det finns 50 par i varje låda.

Specifikationer

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.


Liknande produkter

Färg Blå, Gul
Förpackningsantal 50
Isättningsstil Push-to-fit
Material Polyuretan
Produktserie E-A-Rfit
Produkttyp Passformstestade hörselproppar
Rekommenderad industri Affärslokaler, Design och konstruktion, Industriellt underhåll, Tung infrastruktur
Rekommenderad tillämpning Health & Safety Testing
Varumärken E-A-R™

Relaterade Produkter