1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Filmer och ark
 4. Fönsterfilm
 5. Säkerhetsfolie
 6. Fönsterfolien 3M™ Scotchshield™ Safety & Security, Ultra serien

Fönsterfolien 3M™ Scotchshield™ Safety & Security, Ultra serien

 • 3M ID B5005059008

Rivsäkra för att dämpa skadorna från krossat glas under naturkatastrofer, bombexplosioner, vandalisering och andra stötar och slag

Högre säkerhet och skydd för egendom vid snabba inbrott

Helt transparent så att appliceringen blir nästan osynlig

Visa fler detaljer

Var köper jag 3M™ Fönsterfilm.


När du kontaktar en behörig återförsäljare av 3M™ kommer de att göra sig en bild av dina behov, schemalägga ett rådgivande besök, rekommendera en eller flera produkter, mäta och diskutera installationslogistik.

Våra återförsäljare är auktoriserade av 3M att ge så bra service och installation som möjligt tills du blir nöjd. När du köper fönsterfilm från en behörig 3M™-återförsäljare är du garanterad att både folien och arbetet kommer direkt från 3M, så du kan handla helt trygg.

Hitta den lösning du har letat efter genom att kontakta en återförsäljare idag.

Frågor? Vi är här för att hjälpa dig!

Vår auktoriserade 3M™-återförsäljare svarar gärna på dina frågor om fönsterfilm, installationen och eventuella särskilda önskemål.

Detaljer

Höjdpunkter
 • Rivsäkra för att dämpa skadorna från krossat glas under naturkatastrofer, bombexplosioner, vandalisering och andra stötar och slag
 • Högre säkerhet och skydd för egendom vid snabba inbrott
 • Helt transparent så att appliceringen blir nästan osynlig
 • Blockera och minska skadlig ultraviolett (UV) strålning som bleker möblerna, nu varar de längre
 • Kombinera med 3M™ Impact Protection fästsystem för extra säkerhet

Fönsterfolien 3M™ Scotchshield™ Safety & Security, Ultra serien är vårt sortiment med ofärgade, rivsäkra filmer med mikrolager som skyddar glaset vid naturkatastrofer, inbrott, tryckvåg från bomber och andra former av intrång. Filmerna är klart bättre än vanliga polyesterfilmer mot tryckvågor och stötar. De är EN 12600- och EN 356-testade och brandsäkra enligt Klass A.

Skydda människor och egendom från ultravioletta strålar (UV) och splittrat glas under inbrott, bombexplosioner, skadegörelse, naturkatastrofer och annat intrång med fönsterfolien 3M™ Scotchshield™ Safety & Security, Ultra serien. Vår färglösa rivsäkra film med mikrolager dämpar exponeringen för flygande glasskärvor – en av de vanligaste skadorna vid fönsterkrossning. De ger större säkerhet och skyddar egendom mot snabba inbrott. Genom att blockera skadliga UV-strålar förblir både personal och lokaler svala – behovet av AC blir lägre och därmed också energiförbrukningen. Överlägset bättre än vanliga polyesterfilmer mot tryckvågor och stötar samtidigt som den optiska klarheten förblir hög. De är EN 12600- och EN 356-testade och brandsäkra enligt Klass A.

Föreslagna användningsområden
 • Affärslokaler, offentliga byggnader och bostadshus

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist