1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Slipprodukter
 4. Sliprondeller
 5. Snabbkopplingsrondeller
 6. Scotch-Brite™ Roloc™+ Grovrengörare XT Pro-rondell

Scotch-Brite™ Roloc™+ Grovrengörare XT Pro-rondell

 • Tillgängliga alternativ
 • | Välj produktalternativ för ID.

Tar effektivt bort färg, rost, glödskal och beläggningar från metall.

Mycket starka fibrer står emot stötar och fungerar bra på kanter.

Extra formbarhet för större kontaktyta och snabbare borttagning av ytbeläggning.

Visa fler detaljer

Detaljer

Höjdpunkter
 • Tar effektivt bort färg, rost, glödskal och beläggningar från metall
 • Mycket starka fibrer står emot stötar och fungerar bra på kanter
 • Extra formbarhet för större kontaktyta och snabbare borttagning av ytbeläggning
 • Kiselkarbid och en innovativ vävkonstruktion ger en hållbar rondell som inte skadar arbetsstycket
 • Beständig mot belastning för jämn avverkning
 • Hög hastighet, låg vibration och liten gnistbildning
 • Roloc™+ snabbkopplingssystem gör det enkelt att byta rondell
 • Kräver Roloc™+ stödplatta (säljs separat)
 • Perfekt för användningsområden där rondellen behöver köras på kanten

Scotch-Brite™ Roloc™+ Grovrengöraren XT Pro har slipmineral av kiselkarbid som har integrerats i en öppen nylonväv. Våra rondeller tar effektivt bort rost, färg, glödskal, ytbeläggningar och häftämnen från ytor utan att påverka grundmaterialet.

Få ökad formbarhet utan att det påverkar styrkan när du bearbetar metallytor eller tar bort rost och färg med Scotch-Brite™ Roloc™+ Grovrengörare XT Pro. Våra rondeller har en kombination av förbättrade fibertrådar, harts och slipmedel med kiselkarbid som bildar en tjock, öppen struktur. De fjädrande fibrerna gör att de här rondellerna kan följa arbetsstyckets konturer med större precision för en större kontaktyta som ger högre avverkning. De följer svetsfogarnas linjer för att polera dem utan att ta bort dem och gör även att du kan arbeta på svårtillgängliga områden utan att substratet skadas. Kiselkarbiden ger aggressiv avverkning och bidrar till en fin finish. Oönskad gradning, smuts och beläggningar tas effektivt bort samtidigt som arbetsstyckets form bevaras. Det minskar behovet av extraarbete och kan bidra till högre produktivitet. Dessutom gör den öppna strukturen att metallspånen åker ut, vilket minimerar belastningen. Rondellens hartsbindemedel bryts gradvis ned vid användning så att nya fibrer och vass slipande kiselkarbid kommer fram för att säkerställa en jämn slipyta under hela sliprondellens liv. De mycket starka fibrerna står emot stötar och fungerar perfekt på kanter. Dessa rondeller ger låg vibration, liten gnistbildning, hög hastighet och lång livslängd. En Roloc™-hållare medföljer rondellen. Roloc™+-hållaren fäster hela vägen genom rondellen, vilket ökar styrkan och gör den lätt att använda. Rondellen kan köras på kanten vid rengöring av kantsvetsfogar och andra svåråtkomliga utrymmen. Operatörerna kan snabbt fästa rondellen på en Roloc™ stödplatta (säljs separat) som kopplas till elverktyget, vilket kan bidra till ökad produktivitet genom att kopplingstiden minimeras.

Föreslagna användningsområden
 • Ytbehandling och borttagning av rost, färg, glödskal, beläggning, häftämnen och tätningsmedel

Propiedades específicas

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist