3M™ Grippy Slipkloss

 • 3M ID 7100158721
 • UPC 00051131351233

Slipblock 6,8 cm x 11 cm är avsett för handslipning med 3M™ Grippy Slipduk när extra stöd behövs

Tjockleken på 2 cm ger utmärkt stabilitet i svåråtkomliga områden som spår och kanaler

Kan användas till våt- och torrslipning

Visa fler detaljer
Ofta visade resurser
Tekniskt datablad (PDF, 672KB)

Detaljer

Höjdpunkter
 • Slipblock 6,8 cm x 11 cm är avsett för handslipning med 3M™ Grippy Slipduk när extra stöd behövs
 • Tjockleken på 2 cm ger utmärkt stabilitet i svåråtkomliga områden som spår och kanaler
 • Kan användas till våt- och torrslipning
 • Den tunna duken med filmbaksida är försedd med ett greppmaterial som ger halkfritt grepp
 • Fransar eller skrynklar sig inte om den viks

3M™ Grippy Slipkloss är specialkonstruerad för att användas tillsammans med 3M™ Grippy Slipduk. Slipklossen ger ett formbart stöd vid slipning för hand. Slipklossen har en tjocklek på 2 cm för behändig slipning i trånga och svåråtkomliga utrymmen. Slipklossen och duken kan användas till både våt- och torrslipning.

Specialkonstruerad för att användas tillsammans med Grippy Slipduk från 3M 3M™ Grippy Slipblock ger extra stöd vid slipning för hand i svåråtkomliga utrymmen som trånga spår och kanaler och bidrar till att höja produktiviteten vid skadereparationer. Slipblocket är konstruerat för användning med 3M™ Grippy Slipduk och utrustat med ett greppmaterial som ger ett stadigt och halkfritt grepp. Grippy Slipblock är avsett för våt- och torrslipning och storleken passar till mindre ytor där en jämn och fin yta har stor betydelse. I kombination med slipduken passar det utmärkt till skadereparationsverkstäder som ofta utför slipning för hand. 3M™ Grippy Slipblock och 3M™ Grippy Slipduk passar utmärkt till användningsområden som lackeringsförberedelse, materialutjämning, borttagning av dammnoppor och ojämnheter, lackslipning på ytor som ed-grund, primer och originallack samt omlackering av klarlack.

Propiedades Específicas

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.


Relaterade Produkter

7100158721-3m-grippy-sanding-block-68.2-mm-x-111.1-mm-x-19-mm-pn35123-cfop.tif3M™ Grippy Slipkloss
Användningsområden Handslipning, Slipning
För arkets bredd (metrisk) 68 mm
För arkets längd (metrisk) 111 mm
Totalhöjd (metrisk) 20 mm
Typ av slipning Torr
Vakuumhjälp Nej
Varumärken 3M™