1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Lim, tätningsmedel och fyllmedel
 4. Konstruktionslim
 5. Tvåkomponentslim
 6. 3M™ Scotch-Weld™ Polyuretan för kompositer DP6310NS, Grön, 48.5 ml

3M™ Scotch-Weld™ Polyuretan för kompositer DP6310NS, Grön, 48.5 ml

 • 3M ID 7100109829
 • UPC 00076308864071

Tvåkomponentspolyuretanpasta som ger enastående styrka och prestanda

Sammansättning som inte rinner motstår att häftämnet sackar ihop

Fäster på de flesta material utan primer

Visa fler detaljer

Detaljer

Höjdpunkter
 • Tvåkomponentspolyuretanpasta som ger enastående styrka och prestanda
 • Sammansättning som inte rinner motstår att häftämnet sackar ihop
 • Fäster på de flesta material utan primer
 • 11 minuters öppentid
 • Fäster på de flesta kompositmaterial och olika substrat
 • Utmärkt vatten- och fuktbeständighet och mycket god kemikaliebeständighet

3M™ Scotch-Weld™ Polyuretanlim för multimaterial och kompositer DP6310NS är ett grönt, icke rinnande tvåkomponents polyuretanlim som används för vidhäftning av kompositmaterial, plast, metall och trä. Det här flexibla limmet har utmärkta töjnings- och belastningsegenskaper för hållbar vidhäftning av kompositdelar och multimaterialenheter.

När du använder ett lim i Duo-Pak-storlek (DP) kan du använda 3M:s dispenseringsutrustning som gör det enkelt att mäta, blanda och fördela noga. Fäster på de flesta kompositmaterial och olika substrat 3M™ Scotch-Weld™ Polyuretanlim för multimaterial och kompositer DP6310NS är specifikt framtaget för vidhäftning av flera olika material och kompositer och har enastående styrka och prestanda. Limmet har goda energiabsorptions- och ansträngningsegenskaper för hållbar vidhäftning av kompositdelar och multimaterialsenheter, inklusive plast, metaller och trä. Med blandningsförhållandet 1:1 har det här gröna häftämnet en öppentid på 10 minuter och uppnår hanteringsstyrka på 45 minuter. Rekommenderade användningsområden Medelstora delar av kompositmaterial och plast på metall Limning av formade kompositmaterial och plast 3M™ Scotch-Weld™ Polyuretanlim för multimaterial och kompositer DP6310NS kan ersätta nitar och skruvar för att fästa kompositer på andra substrat, vilket ger en mer estetiskt tilltalande, stark foglinje. Det fäster även bra på de flesta metaller utan förbehandling.

Specifikationer

Resurser

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.


Liknande produkter

Antal per förpackning 12.0
Arbetstid 10 min
Behållarstorlek (metrisk) 48.5 mL
Branscher Allmän industri, Apparat, Byggbranschen, Elektronik, Flygindustrin, Fordonsindustrin, Konsumentprodukter, Metallbearbetning, Skyltar, Specialfordon, Transport, Träindustrin, Underhåll och reparation
Designutmaningar Bullervibrations- och hårdhetskontroll NVH, Slag- och stötdämpning
Full härdningstid 24 hr
Fysisk form Vätska
Förvaringstemperatur (Celsius) 21°C
Häftämnestyp Uretan
Prestandanivå Bättre
Produktform per styck
Skjuvstyrka 3600 Pound_Per_Square_Inch
Underlag Rough
Varumärken Scotch-Weld™
Volym 48.5 mL