3M™ High Performance-kapskivor

Produkter
 • Utformade för daglig yrkesmässig användning på de flesta substrat
 • Ett urval av kapskivor som passar de flesta användningsområden, som rostfritt stål och icke-järnhaltiga metaller. Välj rätt produkt för ditt användningsområde
 • Finns i typerna 41 och 42, så att användarna kan välja vilken skiva som passar kapningen
 Mer...
Se alla detaljer
Total diameter (metrisk)
Overall_Diameter_Metric
Visa alla produkter 
 Total diameter (metrisk)
Alla produkter
Stäng
Specifikationer
Bond Type
Harts
Diameter på centrumhål (metrisk)
22,2 mm
Hjultyp
Typ 41
Korngrovlek
36
Maximal hastighet
6650 rpm
Produktform
Hjul
Produkttyp
Kapskiva
Tjocklek
2 mm
Total diameter (metrisk)
125 mm, 230 mm
Varumärke
3M™
Detaljer
 • Utformade för daglig yrkesmässig användning på de flesta substrat
 • Ett urval av kapskivor som passar de flesta användningsområden, som rostfritt stål och icke-järnhaltiga metaller. Välj rätt produkt för ditt användningsområde
 • Finns i typerna 41 och 42, så att användarna kan välja vilken skiva som passar kapningen

3M™ High Performance-kapskivor har utformats för daglig yrkesmässig användning på de flesta vanliga substrat. Den nedre halvan av skivorna har olika färg för att visa vilket substrat de är utformade för, vilket gör det lättare att välja rätt skiva. Välj rätt produkt för ditt användningsområde.

Använd 3M™ High Performance-kapskivor för många olika substrat. Välj rätt produkt för ditt användningsområde. INOX/stål: En blandning av 3M:s precisionsformade slipmineral och aluminiumoxid som skär snabbt och har lång livslängd. Slipkornen skär kallt, vilket säkerställer att kapskivorna kan användas till värmekänsliga material som rostfritt stål. Dessa skivor har ett järn-, svavel- och klorinnehåll på <0,1 % och lämpar sig därför för rostfritt stål. R-hårdhet. INOX: Kapskivorna med aluminiumoxid har utformats för rostfritt stål. Hård skiva för längre livslängd. Dessa skivor har ett järn-, svavel- och klorinnehåll på <0,1 % och lämpar sig därför för rostfritt stål. T-hårdhet. Stål: Kapskivor med aluminiumoxid för stål. Hård skiva för längre livslängd. T-hårdhet. Icke-järnhaltig: Kapskivor som har utformats särskilt för aluminium, mässing och andra icke-järnhaltiga material. Aluminiumoxidmineral. Mjuka skivor för god skärprestanda. R-hårdhet. Gjuteri: Kapskivor utformade för gjuterier, tillverkade med aluminiumzirkon. Lång livslängd även vid kontakt med glas- och karbidpartiklar i gjutningsytan. R-hårdhet. Kapskivorna finns i typerna 41 och 42. Skivor av typ 41 är raka, medan skivor av typ 42 har en fördjupning i mitten. När de används med slipmaskiner och slipskydd har typ 41 en rak profil medan typ 42 har en fördjupning i mitten. Skivorna av typ 41 används vanligen vertikalt, medan skivor av typ 42 ofta används horisontellt för nivåutjämning. Våra skivor används inom många branscher och användningsområden som på rör, plåtar och fabricerade metalldelar.

Föreslagna användningsområden

 • Lämpliga för många branscher och användningsområden som på rör, plåtar och fabricerade metalldelar
Kontakta oss

Mejla oss

Tack för din förfrågan. Informationen du lämnar på detta formulär kommer att användas för att svara på din förfrågan antingen via e-post eller telefon. Förfrågan besvaras av en 3M-representant alternativt av en av våra auktoriserade affärspartners, med vilka vi kan komma att dela din personliga information i enlighet med 3M:s sekretesspolicy.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Skicka meddelande

Tack för att du kontaktar 3M

Vi har fått ditt meddelande och tittar nu på din förfrågan
En av våra representanter kommer att kontakta dig via telefon eller e-post

An error occurred.