1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Tejper
 4. Skarvtejper
 5. 3M™ återvinningsbar dubbelhäftande flygande skarv för tidningspapper 913

3M™ återvinningsbar dubbelhäftande flygande skarv för tidningspapper 913

 • Tillgängliga alternativ
 • | Välj produktalternativ för ID.

Utformad för att skarva tidningspapper.

Kan användas tillsammans med 9030 ändflikar.

Häftämnet och linern är återvinningsbara och kontaminerar inte returpappret. Uppfyller eller överstiger kraven i TAPPI UM-213, procedur A.

Visa fler detaljer

Behöver du en specifik form eller storlek anpassad till din konstruktion?

Konverterare använder våra avancerade häftämnesteknologier i kombination med sin spetskompetens inom konvertering. På så sätt kan du få utstansade detaljer som passar perfekt i din konstruktion.

Specifikationer

Detaljer

Höjdpunkter
 • Utformad för att skarva tidningspapper
 • Kan användas tillsammans med 9030 ändflikar
 • Häftämnet och linern är återvinningsbara och kontaminerar inte returpappret. Uppfyller eller överstiger kraven i TAPPI UM-213, procedur A
 • Tejpen har utmärkt värmebeständighet i torktemperaturer på upp till 204 °C
 • Den utmärkta vidhäftningen delaminerar de flesta papperstyper

3M™ återvinningsbar dubbelhäftande flygande skarv för tidningspapper 913 är en lättviktig dubbelhäftande vävnadstejp med ett blått återvinningsbart häftämne med snabb vidhäftning. Tejpen kombinerar snabb vidhäftning med utmärkt värmebeständighet.

Tar bort den mänskliga faktorn från tillämpningar med flygande skarv Kombinationen av hög omedelbar vidhäftning och mycket bra värmebeständighet gör 3M™ återvinningsbar dubbelhäftande flygande skarv för tidningspapper 913 perfekt för lättviktigt bestruket papper. Tejpen rekommenderas inte för att skarva färdiga rullar eller i fall där utsippring eller genomträngning kan uppstå. Rekommenderade tillämpningar: • flygande skarv på tidningspapper • rullstarter. Förhindrar att returpappret kontamineras av icke-återvinningsbara material Tejpen består av en lättviktig vävnad som har täckts på båda sidor av ett blått återvinningsbart häftämne på en silikonbehandlad återvinningsbar och delvis blekt pappersliner. Tejpen har utmärkt värmebeständighet upp till 204 °C. Tack vare att tejpen är återvinningsbar behöver du inte avlägsna skarven från avfallet, vilket tar bort risken av att returpappret kontamineras av icke-återvinningsbart material. Tejpen uppfyller eller överstiger kraven i TAPPI UM-213, procedur A, så den hjälper till att höja returpapprets värde. Håll igång pressarna så att kunderna blir nöjda I årtionden har produkter från 3M hjälpt till att hålla igång arbetet i pappersbruk och tryckerier genom att förbättra produkternas kvalitet och effektivisera arbetet. Du kan lita på 3M när det gäller lösningar och service genom hela verksamheten, från skarvning av pappersfilt till tryckplåtsmontering och paketering av slutprodukten.

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist