1. Sverige
 2. Alla 3M-produkter
 3. Tejper
 4. Skarvtejper
 5. 3M™ Omplaceringsbara dubbelhäftande tejpen 9425HT

3M™ Omplaceringsbara dubbelhäftande tejpen 9425HT

 • 3M ID 7000029041
 • UPC 00051115256035

PET-filmbäraren på 36 µm har 56 µm 420-häftämne på framsidan och 56 µm 1050-häftämne på baksidan. En omplaceringsbar dubbelhäftande tejp.

PET-filmbäraren ger bättre stabilitet, vilket gör tejpen enklare att hantera vid laminering och stansning. För användning vid höga temperaturer.

Kan användas vid höga temperaturer.

Visa fler detaljer

Behöver du en specifik form eller storlek anpassad till din konstruktion?

Konverterare använder våra avancerade häftämnesteknologier i kombination med sin spetskompetens inom konvertering. På så sätt kan du få utstansade detaljer som passar perfekt i din konstruktion.

Specifikationer

Detaljer

Höjdpunkter
 • PET-filmbäraren på 36 µm har 56 µm 420-häftämne på framsidan och 56 µm 1050-häftämne på baksidan. En omplaceringsbar dubbelhäftande tejp
 • PET-filmbäraren ger bättre stabilitet, vilket gör tejpen enklare att hantera vid laminering och stansning. För användning vid höga temperaturer
 • Kan användas vid höga temperaturer
 • Kan fästas och omplaceras på lättviktsmaterial
 • Dessa dubbelhäftande tejper har ett permanent häftämne på framsidan och ett omplaceringsbart häftämne på baksidan av tejpen. För omplacering eller upprepade öppningar och stängningar. Kan appliceras vid 0 °C (32 °F)
 • Den dubbelhäftande tejpen kan användas på en rad olika substrat och material för att tillfälligt fixera eller fästa lättviktsmaterial, såsom papper, plast, film och skum

Den dubbelhäftande tejpen på 152 µm har ett starkt akrylhäftämne av typen 420 på den ena sidan och ett medelstarkt akrylhäftämne av typen 1050 på den andra sidan av en plastöverdragen pappersliner av typen #58 med en PET-bärare.

Med den omplaceringsbara dubbelhäftande tejpen 9425HT från 3M™ kan du tillfälligt fästa lättviktsmaterial. Den dubbelhäftande tejpen kan användas på en rad olika substrat och material. Några exempel är papper, plast, film och skum. Tejpen är väl lämpad för laminering, stansning och tillämpningar i höga temperaturer.

Kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till ditt projekt? Kontakta oss om du behöver råd kring produkter, applikationer eller teknik. Vi är här om du vill komma i kontakt med en 3M-specialist